Campercarport Meistershof

Camperplaatsen: nieuwe plaatsen op Camping Meistershof

Nieuws

Camping Meistershof in Drenthe opent 6 nieuwe camperplaatsen. Royale plaatsen (15 meter diep) met een eigen wateraansluiting en -afvoer en met zicht op nationaal park het Dwingelderveld. Uniek is ook de campercarport.

Unieke camperplaatsen

Het gevoel van vrijheid, maar als je wilt toch gebruik maken van de aanwezige campingvoorzieningen. Camping Meistershof zag de behoefte 25 jaar geleden al. Toen werden hier de eerste camperplaatsen aangelegd. Er zijn camperplaatsen voor de poort (voor die camperaar die liever niet op het kampeerterrein wil staan) en op het terrein is er de keuze uit een kampeerplaats of een basis of luxe camperplaats.

Campercarport

Denk bij het gebruik van de aanwezige voorzieningen aan het gebruik van de wasmachine, comfortabele warme douches (warm water door water- en zonnepanelen), wifi of vaste aansluiting op het glasvezel netwerk.  Uniek is de campercarpoort. Ideaal voor zowel zomer als winter camperen. In de winter de camper niet meer in de stalling, maar bij ons onder de carpoort. Klaar om te genieten van winters Drenthe. De plaats is voorzien van eigen water aansluiting en afvoer, vaste glasvezel aansluiting, terras met meubilair, schuurtje voor het wegzetten van bv fietsen, extra koelkast of tuin stoelen en op het dak liggen zonnepanelen voor duurzame energie. Indien gewenst is er gebruik te maken van eigen prive-sanitair.
Meistershof
Vrijdag 24 mei zal burgemeester Jager (gemeente Westerveld) deze nieuwe camperplaatsen en de carpoort openen. Je bent van harte welkom voor een hapje en een drankje vanaf 15.30 uur. Opening rond 16.15 uur.
www.meistershof.nl
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant