ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camperplaatsen: Nagele en Lochem
Camperplaatsen: Nagele en Lochem
Nieuws

Camperplaatsen: Nagele en Lochem

  1. 3 juli 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Camperlocatie Afslag Nagele groeide naar dertig plekken en in Lochem kreeg een recreatiebedrijf toestemming om er twintig aan te leggen.

Afslag Nagele

De camperplaats in de Noordoostpolder greep de rustige winterperiode aan om uit te breiden. Er kwamen acht plekken bij en de plekken werden beter verdeeld over het terrein. Voordeel daarvan is onder meer een betere tv-ontvangst. Afslag Nagele heeft ook een bed & breakfast. De camperplaats staat op Campercontact onder sitecode: 6555.

Lochem

Bospark Ruighenrode in het Gelderse Lochem heeft toestemming gekregen voor de aanleg van maximaal twintig camperplaatsen. Hiertoe zal de gemeente het bestemmingsplan wijzigen. Behalve camperplaatsen komen er ook dertien nieuwe vakantiewoningen. De oprit, receptie en hotelkamers worden ook meteen aangepakt. Het is nog niet bekend wanneer de plaatsen klaar zijn.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS

Hoe kampeert Europa?
Nieuws

Hoe kampeert Europa?

Hymer wilde weten hoe Europeanen kamperen en deed onderzoek onder 3800 kampeerders uit negen landen. Hieruit blijkt onder meer dat er een flink verschil is tussen de Nederlandse en de Italiaanse kampeerder. Italiaan versus…

  1. 21 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties
Erwin Hymer Group verkocht!
Nieuws

Erwin Hymer Group verkocht!

Zojuist ontvingen wij het bericht dat Thor Industries – de grootste fabrikant van vrijetijdsvoertuigen in Amerika – EHG (Erwin Hymer Group) heeft overgenomen. In een persconferentie die vanmiddag plaatsvindt, wordt meer duidelijk over de details van…

  1. 18 september 2018, 15:01
  2. 0 Reacties