camperplaatsen

Camperplaatsen: Mook, Scharendijke en Kampen

Nieuws

Nieuwe camperplaatsen om te ontdekken. In het Limburgse Mook bijvoorbeeld. En in het Zeeuwse Scharendijke. Daar kunnen meteen 53 campers een plek vinden.

Mook

In het Limburgse Mook opende camperplaats Starthoeve. De plek ligt tegen de Mookerhei aan. Je kijkt uit op de Mookerplas. Naast fietsen en wandelen kun je er ook een terrasje pikken. Met het pontje vaar je zo over de Maas naar Cuijk. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De plaats kost 15 euro per nacht. Je mag zelf een plekje uitzoeken. Het zijn er negen.

Camperplaatsen Starthoeve

Scharendijke

Bij de Brouwersdam in Scharendijke kunnen meteen 53 campers een plek vinden op de nieuwe camperplaats. Die heet toepasselijk Camperplaats Brouwersdam. De locatie is van camping Duin en Strand. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Renesse en Scharendijke liggen op fietsafstand. De plek kost 20 euro per nacht voor twee personen. In het hoogseizoen is dat 26 euro. Voor de hond betaal je 2 euro extra.

Kampen

Campereiland Erf 1 ligt in Kampen. Bij een zuivelboerderij is plek voor tien campers. Je treft er de belangrijkste voorzieningen en daarnaast kun je er fietsen huren. Ook producten van de boerderij zijn te koop. Er is veel te wandelen. Zo ligt Kampen op zes kilometer. Een overnachting kost 18 euro.

Bovenstaande camperplaatsen staan op Camperplaatsen.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant