Camperplaatsen

Camperplaatsen: Leuven (B) en Doetinchem

Nieuws

In het Belgische Leuven kunnen acht campers terecht op een plek in het Provinciedomein. Daar is van alles te doen. In Doetinchem is aan de rand van de stad plek voor zes campers.

Leuven

Plek voor acht campers op de camperplaats van Provinciedomein Kessel-Lo aan de Eénmeilaan in Leuven. Het is een omheind terrein in het groen. Het centrum ligt op 2 kilometer. Het toegangssysteem werkt automatisch. Je mag er maximaal drie dagen of twee nachten blijven staan. Je staat op grindroosters met gras. Per nacht betaal je 15 euro. Lozen, water, stroom en vuilnisbak aanwezig.

Doetinchem

Zes campers kunnen terecht op deze nieuwe locatie op de Varkensweide aan de rand van de stad. Er zijn vier grote (voor campers tot 9 meter lengte) en twee kleine plekken. Betalen doe je via een app. Water, stroom en gratis wifi is aanwezig. Je mag er maximaal 72 uur blijven staan. Tegen vergoeding kun je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van het naastgelegen watersportcentrum. Overnachten kan tegen het geldende parkeertarief. En voor als je honger krijgt: het pannenkoekenschip ligt op 50 meter.
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant