ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camperplaatsen: Leende en Apeldoorn
Camperplaatsen: Leende en Apeldoorn
Nieuws

Camperplaatsen: Leende en Apeldoorn

  1. 30 juni 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Een koe opende de nieuwe camperplaats in het Brabantse Leende. De camperplaats in Apeldoorn is verbeterd naar aanleiding van beoordelingen op Campercontact.

Leende

Koe Paula 324 opende camperplaats Leenderstrijp. Deze is gevestigd in een wei tussen de koeien. De eigenaren hebben namelijk ook een melkveebedrijf. De NKC hielp bij de inrichting door het geven van feedback en advies. Voor de elf campers die er kunnen staan, is er stroom en water. Ook hebben zij een servicestation tot hun beschikking. Eindhoven ligt op fietsafstand. Camperplaats Leenderstrijp staat op Campercontact.com onder sitecode 66044.

Apeldoorn

De camperplaats in Apeldoorn ligt vlakbij het centrum. De gemeente is content over de plek en nam enkele beoordelingen op Campercontact mee in het verbeteren van de camperplaats. Zo werd de verlichting en het groen aangepakt. Binnenkort volgt onderhoud aan de bestrating. De plek, op het voormalige Achmea-terrein, biedt plaats aan tien campers. De sitecode op Campercontact.com is 55766.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS

Hoe kampeert Europa?
Nieuws

Hoe kampeert Europa?

Hymer wilde weten hoe Europeanen kamperen en deed onderzoek onder 3800 kampeerders uit negen landen. Hieruit blijkt onder meer dat er een flink verschil is tussen de Nederlandse en de Italiaanse kampeerder. Italiaan versus…

  1. 21 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties
Erwin Hymer Group verkocht!
Nieuws

Erwin Hymer Group verkocht!

Zojuist ontvingen wij het bericht dat Thor Industries – de grootste fabrikant van vrijetijdsvoertuigen in Amerika – EHG (Erwin Hymer Group) heeft overgenomen. In een persconferentie die vanmiddag plaatsvindt, wordt meer duidelijk over de details van…

  1. 18 september 2018, 15:01
  2. 0 Reacties