ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camperplaatsen: Leek dicht, Benschop open, Hoek van Holland definitief
Camperplaatsen: Leek dicht, Benschop open, Hoek van Holland definitief
Nieuws

Camperplaatsen: Leek dicht, Benschop open, Hoek van Holland definitief

  1. 8 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De camperplaats in het centrum van Leek gaat verdwijnen. Daarentegen zijn er in Benschop nieuwe plekken gekomen. En in Hoek van Holland is er definitief een plaats voor vijf campers.

Leek

De gratis camperplaats in het centrum van Leek wordt stopgezet. De proef stopt na klachten van een lokale recreatieondernemer, die de Recron inschakelde. De gemeente kon de gratis camperplaats wel ombouwen naar een betaalde, maar vanwege een duur betaalsysteem en twijfel aan de bezetting is besloten de plek op te heffen. De eerder genoemde klagende recreatieondernemer is wel van plan om camperplaatsen aan te leggen buiten de poort van zijn camping, op 2,5 kilometer van het centrum van Leek.

Benschop

Wél een camperplaats is er in Benschop. Midden in de Lopikerwaard ligt Recreatie Landschap Rosenboom, een mix van een actief boerenbedrijf met onder meer een camping en een gasterij. Daar is nu een campererf bijgekomen. Deze biedt plaats aan vier campers. De NKC heeft de eigenaar geadviseerd en begeleid bij het inrichten van de camperplaatsen. Camperaars kunnen het hele jaar terecht op het campererf. Natuurlijk kunnen campers gedurende het kampeerseizoen ook op de camping staan. Deze is geopend van 15 maart tot en met 31 oktober. Campererf Recreatie Landschap Rosenboom is te vinden op Campercontact.com onder sitecode 62399.

Hoek van Holland

De camperplaats aan de Emmaboulevard in Hoek van Holland, met plek voor vijf campers, blijft definitief. Er zijn hier geen voorzieningen. Camperaars kunnen wel gebruikmaken van voorzieningen bij camping Hoek van Holland. Camperplaats Hoek van Holland staat op Campercontact.com onder sitecode 55941.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Nieuws NIEUWS

NKC workshop app Campercontact
Nieuws

NKC workshop app Campercontact

De app van Campercontact is voor kampeerders bijna onmisbaar. Voor gebruikers die nog niet feilloos weten hoe de app werkt, organiseert de NKC op 17 maart een workshop. Hierna ben je helemaal thuis in…

  1. 20 februari 2018, 17:00
  2. 2 Reacties
Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring
Nieuws

Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring

Eens iets anders? Het idee: zet een daktent op een paar palen en noem het Sky Lodge. Het resultaat? Een glamping kampeerervaring op twee verdiepingen. Binnenkort te huur op bijvoorbeeld camping De Drenthse Roos….

  1. 16 februari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties
TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN
Nieuws

TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN

Zowel KPN als Ziggo kondigen aan het zogenaamde geo-blocking bij de online tv-diensten binnenkort af te schaffen. Dit gebeurt in ieder geval vóór 1 mei, als de nieuwe regelgeving in werking treedt. Vanaf dan kunnen we…

  1. 11 februari 2018, 11:00
  2. 3 Reacties
Duitse milieusticker in Maastricht?
Nieuws

Duitse milieusticker in Maastricht?

Maastricht wil naar Duits voorbeeld het milieuvignet invoeren voor het eigen stadscentrum. Daarmee zou het meteen de strengste zone zijn. Misschien ook de gemakkelijkste, want veel Maastrichtenaren hebben al zo’n Duits vignet achter de…

  1. 7 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties