ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camperplaatsen: Kolhorn, Lollum en Tilburg
Camperplaatsen: Kolhorn, Lollum en Tilburg
Nieuws

Camperplaatsen: Kolhorn, Lollum en Tilburg

  1. 8 februari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

In het Noord-Hollandse Kolhorn komt een camperplaats voor vijf campers. In Tilburg kunnen er drie keer zoveel terecht naast het Ibis Hotel. En in Lollum is camperplaats landgoed Hizzard helaas per direct gesloten.

Kolhorn

Vijf plaatsen in Kolhorn, waar nog wordt bekeken of er ook voorzieningen bij komen. Streven is om voor seizoen 2019 open te gaan. Het vroegere vissersdorp Kolhorn ligt vlakbij Schagen. Daar is al een camperplaats, net als in Middenmeer en Wieringerwaard. Te vinden op Camperplaatsen.nl: hier, hier en hier.

Tilburg

In Tilburg kunnen vijftien campers terecht naast het Ibis Hotel. Dat heeft een restaurant en je kunt er een fiets huren. Op naar de Efteling of de Beekse Bergen, die op een afstand van zeven en veertien kilometer van deze nieuwe plek liggen. Met de fiets ben je binnen een kwartier ook in het centrum. Geen voorzieningen en je hoort er het verkeer. Prijs 7,50 euro. Te vinden op Camperplaatsen.nl

Lollum

Camperlocatie Landgoed Hizzard, in 2018 nog NKC Camperlocatie va het Jaar, heeft per direct zijn deuren gesloten. Een reden voor de sluiting is niet gegeven.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS