ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camperplaatsen: Kampen minder, Blesdijke meer
Camperplaatsen: Kampen minder, Blesdijke meer
Nieuws

Camperplaatsen: Kampen minder, Blesdijke meer

  1. 2 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Minder camperplaatsen in Kampen, van 25 naar 10. Meer in Blesdijke. Daar groeit camperplaats Stoutenburgt van 12 naar 25 plaatsen.

Kampen

Door het aantal verkochte kaartjes van de parkeerautomaat te tellen weet Kampen precies hoeveel campers er dagelijks gebruik maken van de camperplaatsen in deze stad. Dat zijn er doorgaans 10, soms minder. Er is echter plek voor 25 campers en het is druk op de parkeerplaats aan het Burgemeester Berghuisplein, die ernaast ligt. Reden voor de gemeente om het aantal plekken voor campers terug te brengen naar 10. Mocht dat te weinig blijken kan de situatie op elk gewenst moment weer teruggedraaid worden.

Blesdijke

Bij camperplaats Stoutenburgt in Blesdijke is sprake van een omgekeerde situatie. Daar groeit het aantal camperplaatsen juist van 12 naar 25. Ook komt er een nieuw toiletgebouw. De planning is om met de werkzaamheden te beginnen als het wat rustiger is op de cp. Eind oktober waarschijnlijk. De camperplaats van het jaar 2017 valt goed in de smaak bij de camperaars gezien de bezetting. De plaats staat bijna constant helemaal vol.  Regelmatig moet er nee verkocht worden. Dat zal na de uitbreiding niet meer hoeven. Camperplaats Stoutenburght staat op Campercontact.com  sitecode 45556.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS

Hoe kampeert Europa?
Nieuws

Hoe kampeert Europa?

Hymer wilde weten hoe Europeanen kamperen en deed onderzoek onder 3800 kampeerders uit negen landen. Hieruit blijkt onder meer dat er een flink verschil is tussen de Nederlandse en de Italiaanse kampeerder. Italiaan versus…

  1. 21 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties
Erwin Hymer Group verkocht!
Nieuws

Erwin Hymer Group verkocht!

Zojuist ontvingen wij het bericht dat Thor Industries – de grootste fabrikant van vrijetijdsvoertuigen in Amerika – EHG (Erwin Hymer Group) heeft overgenomen. In een persconferentie die vanmiddag plaatsvindt, wordt meer duidelijk over de details van…

  1. 18 september 2018, 15:01
  2. 0 Reacties