camperplaatsen

Camperplaatsen: Elburg, Lollum en Kolhorn

Nieuws

Camperplaatsen: in Elburg kunnen kampeerders weer met hun camper terecht. In het Friese Lollum is camperlocatie Landgoed Hizzard heropend. En aan het Kolhornerdiep kwamen vijf nieuwe plaatsen.

Elburg

De oorspronkelijke camperlocatie in Elburg verdween bij de start van de uitbreiding van de haven. Nu is er een andere plek gevonden: parkeerterrein De Oude Vos. Dat ligt ongeveer driehonderd meter van de vorige plek. Op de plaats zelf zijn geen voorzieningen. Je mag wel gebruikmaken van de voorzieningen in de haven.

Lollum


Camperplaats Landgoed Hizzard werd in 2018 nog camperlocatie van het jaar bij de NKC. Hij ging door omstandigheden korte tijd dicht, maar nu kun je er weer terecht. Wel is reserveren nu noodzakelijk. De locatie is geopend van 1 april tot 1 oktober. Een nachtje kost 14,50 euro. Je mag er maximaal 72 uur staan.

Kolhorn

In het Noord-Hollandse Kolhorn is een camperplaats voor vijf campers. Gelegen op recreatieplaats ’t Groentje. Je hebt er een prachtig uitzicht over het Kolhornerdiep. Er zijn diverse faciliteiten als lozen en stroom. Voor 12,70 euro per nacht kun je er het hele jaar terecht.

Op zoek naar meer camperplaatsen? Kijk dan op onze zustersite Camperplaatsen.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant