ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camperplaatsen: Barswieke, Wemeldinge, Kinderdijk
Camperplaatsen: Barswieke, Wemeldinge, Kinderdijk
Nieuws

Camperplaatsen: Barswieke, Wemeldinge, Kinderdijk

  1. 4 maart 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Deze keer hebben we een camperplaats die helaas moet sluiten, eentje die voor de Pinksteren open wil gaan en eentje die verhuisplannen heeft.

De Barswieke dicht

Camperplaats De Barswieke in Hollandscheveld/Elim is imiddels gesloten. De huidige eigenaren gaan verhuizen en de nieuwe bewoners kunnen door drukke werkzaamheden de plaats niet openhouden. Om onnodig aanrijden te voorkomen, hebben de vorige eigenaren hun best gedaan om de sluiting zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Helaas kunnen ze niet voorkomen dat ze nog in een aantal gidsen worden vermeld.

Wemeldinge voor Pinksteren open

De nieuwe camperplaats Molenzicht in Wemeldinge krijgt plek voor zestien campers. Op zo’n 8000 vierkante meter komt een camperplaats met mini-camping. Op de camping komen acht plaatsen voor caravans beschikbaar. Er komt een santairgebouw en een serviceplaats voor de campers. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de beplanting. Het is de bedoeling dat camping en camperplaats het hele jaar door geopend zijn.

Verhuizing Camperpark Kinderdijk

Helemaal zeker is het nog niet, maar de verhuizing naar Sportpark Souburgh lijkt te komen. Het contract voor de huidige locatie loop eind dit jaar af. Samen met de gemeente en de NKC wordt gekeken naar een andere locatie. Met name bezoekers die de molens van Kinderdijk willen bezoeken – waar parkeren is verboden – maken gebruik van de huidige plek. Genoemde locatie bij het sportpark heeft tot nu toe de voorkeur. De huidige exploitant doet in ieder geval zijn best om de nieuwe locatie te openen nog voor de oude sluit. De kans is aanwezig dat de nieuwe locatie fors groter uitpakt dan de huidige 44 plekken.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS