ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camperplaats Caravan Salon vol op eerste zaterdag
Camperplaats Caravan Salon vol op eerste zaterdag
Nieuws

Camperplaats Caravan Salon vol op eerste zaterdag

  1. 2 augustus 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Wie in het eerste weekend de Caravan Salon van Düsseldorf wil bezoeken kan de camper of caravan beter thuislaten. Van 24 op 25 augustus is het namelijk helemaal vol. Alle plekken zijn besproken. Gokken op een vrijgekomen plekje is zeer af te raden.

Geen overnachtingsplek eerste zaterdag

In het eerste weekend is er naast de Caravan Salon namelijk ook een voetbalwedstrijd die veel publiek trekt. Verwachting is daarom ook dat het verkeer zal vastlopen.  In het stadion, de Merkur Spielarena, begint zaterdag om 15.30 uur een Bundesliga-wedstrijd. Alle beschikbare plekken op de P1 parkeerplaats bij de Messe zijn gereserveerd. Het dringende verzoek is om vooral met het openbaar vervoer te komen. Dat is, door gebruik te maken van je online entree-kaart, in en rond Düsseldorf gratis op de dag van je beursbezoek.

Naar de Messe rijden de tramlijnen U78 Merkur Spielarena / Messe Nord en U79 Messe Ost (halte Stockumer Kirchstrasse). Buslijn 722 stopt zowel bij ingang oost als bij ingang Center van de Messe. Van het station van Düsseldorf (Hauptbahnhof) ben je ongeveer een kwartier onderweg naar de Messe. Wie toch met eigen caravan of camper wil komen zal moeten uitwijken naar de andere dagen.

www.caravan-salon.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS