ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Campermerk Etrusco nu ook in Duitsland
Campermerk Etrusco nu ook in Duitsland
Campers

Campermerk Etrusco nu ook in Duitsland

  1. 6 augustus 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Campermerk Etrusco, rolt uit de Laika-fabriek van San Casciano bij Firenze. Sterke punten zijn een rijke standaarduitrusting en grote hefbedden. Vanaf augustus ook in Duitsland te koop.

Zustermerk Laika

Juni vorig jaar opende Laika in Italië zijn nieuwe fabriek. Bij deze gelegenheid introduceerde moederbedrijf Hymer meteen een nieuw campermerk: Etrusco. Het werd gezien als het goedkopere zustermerk en zou voortaan ook uit de nieuwe Laika-fabriek rollen. Gelijkenissen met modellen van Sunlight en Carado waren er. Maar omdat Etrusco alleen zou worden verkocht in Frankrijk, Spanje en Italië zouden deze merken elkaar toch niet bijten. Dat gaat nu veranderen. Het merk komt ook naar Duitsland. Hymer is blijkbaar van mening dat er nog ruimte is voor nog een instapmerk.

Vanaf augustus te koop

Een modern interieur en een separate douche bij de twee integraalmodellen. Ze zijn 7,4 meter lang en er is een versie met een Queensbed en een met enkele bedden. Daarvan maak je simpel een tweepersoonsbed.  Het aanbod aan halfintegralen groeit naar zeven indelingen. Nieuw is een compact model met een lengte van 5,9 meter. Ook is er een nieuwe 7,4 meter lange indeling met enkele bedden achterin. Het merk zal voor de Duitse markt geïntroduceerd worden op de Caravan Salon 25-8 tot 3-9-2017. Vanaf augustus zijn ze in Duitsland te koop.

www.etrusco.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS