CamperExpo Houten 2019

CamperExpo Houten (Utrecht) 2019

Beurzen

Nieuwe en gebruikte campers, accessoires, gadgets en nog veel meer. Je vindt het op de CamperExpo. De beurs wordt van 22 t/m 24 maart gehouden in de Expo Houten bij Utrecht.

Van presentatie tot proefrit

Onder de honderd exposanten op de beurs vind je ook camperbladen en de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in eigen land en de rest van Europa. Op het fietsparcours kun je e-bikes testen. Tijdens de beurs worden er door de NKC verschillende presentaties verzorgd. Te beginnen om 11 uur met ‘Camper kopen? Weet wat je koopt – aanschaftips’, de laatste presentatie is om 14.30 uur: ‘Veilig op pad met gas – tips over gasgebruik’. Kijk voor het hele programma (een totaal van zeven presentaties) op deze site.
Vrouwen die zelf eens voor een rondje achter het stuur van een camper willen plaatsnemen kunnen zich opgeven voor ‘Vrouw rijdt camper’. Maar ook mannen mogen sturen in een Hymer. Ook hiervoor moet je je vooraf opgeven. Ben je op zoek naar een jong gebruikte camper? Er zijn ex-verhuurcampers te koop waarop tijden de beurs 5 jaar of 50.000 kilometer garantie zit. Ook de drie NKC kampeerauto’s van het Jaar zijn in Houten te zien.
Een ticket kost 15 euro. CamperExpo is dagelijks geopend van 10 tot 17 uur. Parkeren is gratis. Beperkt overnachten met de camper is mogelijk, zie de informatie op de site. Honden zijn niet toegestaan.
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE
Houten (Utrecht)

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant