ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Campercontact app nu nog handiger
Campercontact app nu nog handiger
App

Campercontact app nu nog handiger

  1. 23 juli 2016, 17:00
  2. 1 Reacties

De Campercontact app, een initiatief van de NKC, heeft enkele handige functies erbij gekregen. Zo kun je nu bijvoorbeeld ook online beoordelingen vertalen. Hierdoor is de app nog gebruiksvriendelijker geworden.

Campercontact app gratis te proberen

Campercontact appZijn de vertalingen eenmaal opgehaald is het eenvoudig om tussen de twee talen te schakelen. Ook kunnen er nu wijzigingen ingegeven worden bij de camperroutes of kunnen deze ge-update worden. Er verschijnt dan een melding van een nieuwe versie. De Campercontact app is er voor Android en iOS en biedt informatie over 20.000 camperlocaties in 40 landen. Kampeerders kunnen zelf beoordelingen, locaties en foto’s toevoegen aan de app. De app functioneeert ook off line, waardoor je geen onnodige kosten hoeft te maken.

Wil je zeker weten of de app iets voor jou is? Je kunt een gratis proefversie downloaden. Je krijgt dan een deel van de beschikbare database te zien. De volledige versie van de app kost € 5,99 per jaar. Voor NKC-leden, sinds kort zijn dat er meer dan 40.000,  is het gratis. De app is hier te downloaden.

 

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

    filip - woensdag 08 mei 2019 

    Onze app die nog geldig is tot November werkt niet en als hij werkt zien we geen foto’s meer .Blijkbaar is dit een probleem die veel voorkomt .Als we mailen krijgen we geen gehoor .

    Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER App NIEUWS