CamperClean

CamperClean: je toiletcassette automatisch schoon

Nieuws

CamperClean bouwt een automaat die je toiletcassette volledig automatisch reinigt. Op zo’n driehonderd campings in veertien landen te vinden.

CamperClean automaat slaat aan

We schreven een aantal jaren terug al over CamperClean. Toen ter introductie van de automaat. Inmiddels is volautomatisch je toiletcassette laten reinigen – met vloeistof op microbiologische basis – een gewaardeerde service op de camping. Het aantal toiletcassettes dat door de automaat is gegaan, loopt inmiddels tegen de 1,4 miljoen.

Simpele bediening

De automaten van CamperClean zijn geschikt voor alle merken cassettes. Gaat het led-lampje knipperen is je cassette klaar. Dat wil zeggen leeg, schoongemaakt en weer gevuld met de juiste hoeveelheid spoelwater en toiletvloeistof. Meteen weer klaar voor gebruik. De prijs kan per camping verschillen maar ligt tussen de 2 en 3 euro.

Standplaatsen op de site

Op de site van CamperClean kun je gemakkelijk zien waar de automaten staan. Het overzicht van campings en camperplaatsen is actueel. Op de site staat ook een video met uitleg over het gebruik van de toiletcassette-automaat. Daarnaast is hier meer te lezen over de mate van milieuvriendelijkheid. Campingeigenaren die geïnteresseerd zijn in een automaat, kunnen eveneens op deze site terecht. Wil je het liever met eigen ogen zien? CamperClean staat van 11 tot en met 19 januari op de CMT beurs in Stuttgart. Stand EO 48.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant