Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg verplaatst naar maart 2021

Beurzen

Camperbeurs Hardenberg – gepland op 25, 26 en 27 september – wordt verplaatst naar 5, 6 en 7 maart 2021. Dit in nauw overleg met exposanten en branchepartners.

Camperbeurs: veel draagvlak voor verplaatsing

Het besluit te verplaatsen kan op veel draagvlak rekenen. Maar liefst 91% van de deelnemers steunt het besluit. Daniëlle Tigelaar namens Camperbeurs Hardenberg: “Het besluit om Camperbeurs Hardenberg te verplaatsen, hebben we genomen met pijn in ons hart. We weten hoe onze exposanten en bezoekers ieder jaar weer uitkijken naar deze prachtige beurs. Maar dit is de enige juiste beslissing. “

De overgrote meerderheid van de exposanten heeft aangegeven mee te verplaatsen naar 5, 6 en 7 maart 2021. Ze zijn blij dat er sprake is van afstel, niet van uitstel. De nieuwe datum is daarbij een goed alternatief: nog ruim voor de vakantieperiodes. Ook de NKC steunt de verplaatsing. Er zijn namelijk teveel onzekerheden over het organiseren van evenementen dit najaar. ‘We hebben er alle vertrouwen in dat we er volgend jaar een schitterende camperbeurs van gaan maken en hopen onze leden en andere camperliefhebbers daar in goede gezondheid te mogen ontmoeten”, zegt Marieke Peele namens NKC.

Beursorganisator Easyfairs laat weten een plan te maken om haar vakbeurzen vanaf dit najaar corona-proof te maken. Tigelaar: “Wij gaan ervan uit dat de 1,5 meter-samenleving voorlopig de norm blijft. Dit heeft grote gevolgen voor de wijze waarop wij beurzen en events vormgeven. Het uitgangspunt is dat onze events veilig zijn, en dat iedereen zich veilig voelt.” Er komen protocollen en te denken valt aan het invoeren van ‘time-slots’.

Voor meer informatie: www.camper-beurs.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant