ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camperbedrijven vinden en beoordelen
Camperbedrijven vinden en beoordelen
Nieuws

Camperbedrijven vinden en beoordelen

  1. 9 juni 2017, 11:00
  2. 1 Reacties

Op zoek naar een goede wasstraat of dealer in de buurt? Of een stalling voor de winter? Het juiste bedrijf vinden is eenvoudig met de Camperbedrijvengids van de NKC.

Camperbedrijven vinden en beoordelen

Met de Camperbedrijvengids vind je meer dan zeshonderd Nederlandse en Belgische bedrijven die iets kunnen betekenen voor de camperaar. Dealers, onderhoudsbedrijven, bouwers, allemaal zijn ze te vinden in één grote database. Ook verhuurbedrijven, wasstraten en stallingen zijn hierin opgenomen. Op iedere bedrijfspagina staan de adresinformatie (bezoekadres, website, e-mailadres en telefoonnummer) en een omschrijving die het bedrijf zelf kan invoeren.

Het is mogelijk een beoordeling op prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid te plaatsen bij op de bedrijfspagina. Zo kun je laten weten wat je van het bedrijf vindt. Hierdoor bestaat de NKC Camperbedrijvengids uit onafhankelijke informatie voor en door cameperaars. Deze informatie kan de camperaar gebruiken in het nemen van de juiste beslissing. Een positieve of minder positieve ervaring helpt anderen hierbij. Bij ieder bedrijf staan het gemiddelde waarderingscijfer en de beoordelingen duidelijk in beeld.

Filteren en opslaan als favoriet

Door middel van een handige filterfunctie is het mogelijk heel specifiek te zoeken op bijvoorbeeld categorie, campermerk, regio of stad.
Wil je bijvoorbeeld: Alleen de bedrijven zien die aangesloten zijn bij de NKC Schadeservice? Dat kan. Eén vinkje tovert een overzicht op het scherm met alle betreffende herstellers onder elkaar.
De zoekresultaten zijn weer te geven in een lijst of op een kaart. Door op de pinnetjes op de kaart te klikken, verschijnt een pop-up met link naar het betreffende bedrijf. Wanneer je bent ingelogd kun je het bedrijf opslaan als favoriet. Zo kun je het later eenvoudig terugvinden.
Nieuwsgierig? Ga naar de NKC Camperbedrijvengids.

Advertorial

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

    La van overbeek - vrijdag 09 juni 2017 

    Wij zijn al jaren klant van Duindam caravans in Delft Super dealer en zeer vriendelijke mensen bij verkoop en werkplaats

    Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS