ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camperbedrijven vinden en beoordelen
Camperbedrijven vinden en beoordelen
Nieuws

Camperbedrijven vinden en beoordelen

 1. 9 juni 2017, 11:00
 2. 1 Reacties

Op zoek naar een goede wasstraat of dealer in de buurt? Of een stalling voor de winter? Het juiste bedrijf vinden is eenvoudig met de Camperbedrijvengids van de NKC.

Camperbedrijven vinden en beoordelen

Met de Camperbedrijvengids vind je meer dan zeshonderd Nederlandse en Belgische bedrijven die iets kunnen betekenen voor de camperaar. Dealers, onderhoudsbedrijven, bouwers, allemaal zijn ze te vinden in één grote database. Ook verhuurbedrijven, wasstraten en stallingen zijn hierin opgenomen. Op iedere bedrijfspagina staan de adresinformatie (bezoekadres, website, e-mailadres en telefoonnummer) en een omschrijving die het bedrijf zelf kan invoeren.

Het is mogelijk een beoordeling op prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid te plaatsen bij op de bedrijfspagina. Zo kun je laten weten wat je van het bedrijf vindt. Hierdoor bestaat de NKC Camperbedrijvengids uit onafhankelijke informatie voor en door cameperaars. Deze informatie kan de camperaar gebruiken in het nemen van de juiste beslissing. Een positieve of minder positieve ervaring helpt anderen hierbij. Bij ieder bedrijf staan het gemiddelde waarderingscijfer en de beoordelingen duidelijk in beeld.

Filteren en opslaan als favoriet

Door middel van een handige filterfunctie is het mogelijk heel specifiek te zoeken op bijvoorbeeld categorie, campermerk, regio of stad.
Wil je bijvoorbeeld: Alleen de bedrijven zien die aangesloten zijn bij de NKC Schadeservice? Dat kan. Eén vinkje tovert een overzicht op het scherm met alle betreffende herstellers onder elkaar.
De zoekresultaten zijn weer te geven in een lijst of op een kaart. Door op de pinnetjes op de kaart te klikken, verschijnt een pop-up met link naar het betreffende bedrijf. Wanneer je bent ingelogd kun je het bedrijf opslaan als favoriet. Zo kun je het later eenvoudig terugvinden.
Nieuwsgierig? Ga naar de NKC Camperbedrijvengids.

Advertorial

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  La van overbeek - vrijdag 09 juni 2017 

  Wij zijn al jaren klant van Duindam caravans in Delft Super dealer en zeer vriendelijke mensen bij verkoop en werkplaats

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

Nieuwe Camperplaats Den Haag
Nieuws

Nieuwe Camperplaats Den Haag

Ook in Den Haag gaat deze week (net als in Maastricht) een camperplaats open met 100 plekken. De nieuwe camperplaats...

 1. 27 mei 2015, 0:00
 2. 6 Reacties

MEER Nieuws NIEUWS

NKC workshop app Campercontact
Nieuws

NKC workshop app Campercontact

De app van Campercontact is voor kampeerders bijna onmisbaar. Voor gebruikers die nog niet feilloos weten hoe de app werkt, organiseert de NKC op 17 maart een workshop. Hierna ben je helemaal thuis in…

 1. 20 februari 2018, 17:00
 2. 2 Reacties
Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring
Nieuws

Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring

Eens iets anders? Het idee: zet een daktent op een paar palen en noem het Sky Lodge. Het resultaat? Een glamping kampeerervaring op twee verdiepingen. Binnenkort te huur op bijvoorbeeld camping De Drenthse Roos….

 1. 16 februari 2018, 11:00
 2. 0 Reacties
TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN
Nieuws

TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN

Zowel KPN als Ziggo kondigen aan het zogenaamde geo-blocking bij de online tv-diensten binnenkort af te schaffen. Dit gebeurt in ieder geval vóór 1 mei, als de nieuwe regelgeving in werking treedt. Vanaf dan kunnen we…

 1. 11 februari 2018, 11:00
 2. 3 Reacties