Fleurette 2021

Fleurette Migrateur 65 LJG halfintegraal

Campers

De Franse camperbouwer Fleurette komt met drie nieuwe halfintegraalmodellen voor het nieuwe seizoen. Daaronder de compacte en slanke 65 LJG.

Migrateur met enkele bedden

De campers van Fleurette zijn ook onder de naam Florium te koop. De verschillen zijn puur optisch. De slanke halfintegraal Fleurette Migrateur was er al met een Frans bed. De nieuwe indeling 65 LJG heeft achterin enkele bedden. Ook deze indeling heeft heel wat ruimte te bieden in een camper met compacte buitenmaten. Hij is slechts 6,59 meter lang en met 2,23 meter is hij ook prettig slank. Daar merk je wat de bedden betreft weinig van. Die zijn 194 bij 80 centimeter groot. Ruim is ook de garage onder de enkele bedden.

Migrateur 65 LJG

Aan de bestuurderskant zien we voor het bed de badkamer. Compleet met wastafel, toilet en douche. Die heeft een oppervlakte van 80 bij 68 centimeter. Tegenover de badkamer staat het keukenblok met twee pitten. De zithoek bestaat uit twee draaibare cabinestoelen, een L-vormige bank en een losse zitplaats achter de bijrijdersstoel. De opbouwtechniek blijft hetzelfde. En dus zien we een gfk dak-en achterkant die de zijwanden overlappen. De Fleurette 65 LJG is ook verkrijgbaar als Florium Baxter 65 LJG.

Ook nieuw bij Fleurette is de Magister 73 LJG. Dat is de bredere en langere versie van bovenstaande halfintegraal. Hij is 7,3 meter lang. De enkele bedden zijn 2 meter lang. De Magister 74 LMC heeft naast vijf goedgekeurde zitplaatsen met gordel een queensbed achterin.

Basis: Fiat Ducato, vanaf 140 pk
Afmetingen (lbh): 6,59/2,23/2,65 meter
Maximaal gewicht: 3500 kilo
Zit-/slaapplaatsen: 4/4
Prijs: 61.290 euro (exclusief bpm)

Naar de site van Fleurette.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!