ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Dethleffs Camper Avantgarde 450 FR en 460 EL
Advertorial

Dethleffs Camper Avantgarde 450 FR en 460 EL

  1. 17 maart 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Na de succesvolle introductie en enorme belangstelling in het afgelopen seizoen, krijgt het actiemodel van Dethleffs – de Camper Avantgarde – een terecht vervolg.

Camper Avantgarde in twee uitvoeringen

Twee populaire indelingen zijn in een bijzonder comfortabel jasje gestoken. Wie van gezelligheid, comfort en luxe houdt, moet beslist deze modellen bij een van de geselecteerde dealers gaan bekijken. We stellen aan u voor:

De compacte Camper Avantgarde 450 FR met achterin een royale rondzit (210 x 140 cm) en voorin het ‘Frans’ bed (200 x 140 cm). Deze open indeling creëert een bijzonder ruimte-effect. Het luxe sanitair en de keuken – met voldoende werk- en aflegmogelijkheden – zijn van alle gemakken voorzien.

Camper Avantgarde 450 FR

En de Camper Avantgarde 460 EL; eveneens met een zitgroep aan de achterzijde, met de tafel aan de achterwand en twee lengte banken. Deze bieden ruim plaats om heerlijk met de benen hoog te ontspannen. Desgewenst kan van de zitgroep nog een logeerbed worden gemaakt (210 x 120 cm). Aan de voorzijde van de caravan bevinden zich twee eenpersoonsbedden (200 x 85 cm / 190 x 85 cm). Van deze bedden is ook één groot bed te maken. Door een uitschuifbare lattenbodem in combinatie met een tussenmatras maak je in een handomdraai een kingsize bed van 210 x 190 cm.

Camper Avantgarde 460

Camper Avantgarde

Interessant geprijsde luxe

Beide modellen zijn uitgerust met een gladde witte buitenplating die een chique uitstraling heeft. De dakplaat is van het bestendiger GFK. Het chassis is van AL-KO, belastbaar tot maximaal 1.500 kg en voorzien van stabiele uitdraaisteunen en stabilisatorkoppeling. De ééndelige toegangsdeur is voorzien van een raam en een hordeur. Aan de buitenzijde zorgen de aluminium velgen, de chromen rangeergrepen en de disselafdekking voor de finishing touch.

Camper AvantgardeDe ‘Avantgarde’-uitrusting is uniek: compleet met reservewiel, een bagageluik onder het bed, boiler, Truma-kachel met ringverwarming, Airplus-ventilatiesysteem, ergonomische EvoPoreHRC-matras en bijzonder fraaie stoffering. Maar ook het extra voorraam, de hoogglans koelkastdeur en de vloerverwarming, zorgen ervoor dat het u echt aan niets ontbreekt.

De Camper ‘Avantgarde’-modellen zijn te zien bij de dealer. De prijs voor beide modellen is gelijk:
€ 21.990,00 (inclusief transport-, kenteken- en afleveringskosten). Het voordeel bedraagt maar liefst € 3.200,00 tot € 3.800,00!

Voor wie dit voorjaar nog comfortabel op vakantie wil in een zeer interessant geprijsde caravan: sla nu uw slag!

www.dethleffs.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Advertorial, Caravan Dethleffs NIEUWS