Campeo

Campeo is nieuwe buscamper van Bürstner

Campers

Bürstner zet naast de City Car een tweede buscamper in de showroom. Deze nieuweling heeft de naam Campeo gekregen. Hij is er vooralsnog in drie indelingen en elf kleuren.

Kleur bekennen met de Campeo

Bürstner biedt keuze uit elf kleuren. Welke je ook kiest, het staat de Campeo goed. Het logo met chroomaccent en de belijning versterken de uitstraling. Optioneel kun je kiezen voor het Active-pakket. Dan heb je aluminium wielen en dito raamkozijnen. Het interieur doet ruim aan en de klant kan kiezen uit verschillende stofdessins.

Campeo interieur

In de Active-uitvoering is de meubelstof voorzien van luxe stiksels. Je kunt ook kiezen voor bruin lederen bekleding met de naam Tundra Reef. De tafel is groter te maken. Eten met zijn vieren is dan geen probleem. Handig zijn de verschuifbare spots. Ze zorgen samen met de lichtlijst onder de bovenkastjes voor aangename verlichting. Een lichtpakket waarmee je nog led-verlichting toevoegt, behoort tot de opties.

Campeo bagageruimte
De Campeo: fietsen mee geen probleem.

Drie verschillende indelingen

Afhankelijk van de gekozen indeling staat het tweepersoonsbed dwars achterin of in de lengterichting. Optioneel komen daar twee slaapplekken in het slaaphefdak bij. Dat heeft een bedmaat van 200 bij 135 centimeter. Dit bed bereik je via de ladder. Het kleine keukenblok heeft twee pitten en alles wat je verder nodig hebt. Zoals een koelkast die zowel van binnen als van buiten te openen is.

Campeo exterieur

De Campeo is er als 5,41 meter lange C 540 en als C 600 met een lengte van 5,99 meter. De langste versie is de C 640 die 6,34 meter meet. Bij de eerste twee staat het bed dwars achterin. Bij de C 640 staat het in de lengterichting. Bürstner kondigt alvast nieuwe indelingen aan voor 2020. De drie genoemde indelingen zijn voor het eerst te zien op de CMT vakantiebeurs.

Naar de site van Bürstner.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!