Camp-let

Camp-let Passion nog even met korting

Vouwwagens

Een kleine 700 euro besparen op een nieuwe vouwwagen? Dan moet je snel zijn. Tot en met 17 maart koop je bij Bravo Vouwwagenwereld de Camp-let Passion van Isabella met 687 euro korting.

Camp-let organizerCamp-let mooie uitvoering, mooie prijs

De Camp-let Passion is tot en met 17 maart met een mooie korting te koop. De Passion in een geremde uitvoering voorzien van neuswiel en aluminium velgen. Er zit een organizer met zakken bij en je hebt rechtstreeks toegang tot de opbergruimte onder de vouwwagen. De extra ruime slaapcabines zijn donker en voorzien van geïntegreerde gordijnen.
Profiteer van de aanbieding: je koopt er het reservewiel met houder (149 euro), kuipgrondzeil met klittenband (349 euro) en de luifel Passion (889 euro) bij. Normaal kost dit pakket in totaal 1.387 euro. Nu is dit alles bij elkaar voor slechts 700 euro te koop. De geremde en van de genoemde accessoires voorziene Camp-let kost dus geen 10.171 euro maar 9.490 euro. Deze aanbieding geldt bij aankoop van een nieuw model Passion 2019. Je moet er dan wel uiterlijk 17 maart bij zijn. De Passion is al leverbaar vanaf  7.990 euro als ongeremde uitvoering.
www.isabella.net

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant