ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home California XXL in aangepaste vorm in productie
California XXL in aangepaste vorm in productie
Nieuws

California XXL in aangepaste vorm in productie

  1. 5 juli 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

California toiletDe Volkswagen California XXL, vorig jaar gepresenteerd als concept, gaat in aangepaste vorm in productie. De bult achterop heeft het seriemodel zo te zien niet. Voor het eerst te zien tijdens de komende Caravan Salon in Augustus.

California succesvolste ooit

Op die bult na is er verder veel hetzelfde gebleven, afgaande op de schetsen die VW heeft vrijgegeven. Basis is de nieuwe Crafter en de link naar de succesvolle California blijft ook bestaan. Hij komt beschikbaar in twee of in één exterieurkleur. Binnen zijn het felle kleure en praktische detailoplossingen. De badkamer is compleet met douche en toilet en achterin is het slaapgedeelte.

De California met de T6 als basis heeft inmiddels zijn 30e verjaardag mogen vieren. Met ruim 100.000 exemplaren sinds 1988 is het de succesvolste camper ooit. Niet gek dat de grotere broer op de oer-camper leunt. Zo gauw VW meer nieuws bekend maakt lees je het hier.

 

California XXL VW

www.volkswagencampers.nl

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS

Hoe kampeert Europa?
Nieuws

Hoe kampeert Europa?

Hymer wilde weten hoe Europeanen kamperen en deed onderzoek onder 3800 kampeerders uit negen landen. Hieruit blijkt onder meer dat er een flink verschil is tussen de Nederlandse en de Italiaanse kampeerder. Italiaan versus…

  1. 21 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties
Erwin Hymer Group verkocht!
Nieuws

Erwin Hymer Group verkocht!

Zojuist ontvingen wij het bericht dat Thor Industries – de grootste fabrikant van vrijetijdsvoertuigen in Amerika – EHG (Erwin Hymer Group) heeft overgenomen. In een persconferentie die vanmiddag plaatsvindt, wordt meer duidelijk over de details van…

  1. 18 september 2018, 15:01
  2. 0 Reacties