Cahutte Huttopia

Cahutte: de houten tent van Huttopia

Nieuws

Beneden een houten chalet met o.a. het leefgedeelte, badkamer, keuken en houtkachel. Slapen doe je boven, onder het tentdoek. Huttopia noemt dit verblijf een Cahutte. Het comfort van een chalet, maar toch slapen met het tjirpen van de krekels.

Cahutte met terras

En na het ontwaken kun je, na een douche, lekker ontbijten op het houten terras. Huttopia ontwikkelde dit nieuwe vakantieverblijf – gemaakt van canvas en hout – zelf. Het staat vrij en past ook naadloos in het landschap, wat in de filosofie van de specialist in natuurcampings en –accommodaties in Frankrijk past. Natuur, vrijheid en buitenleven.
Lanmary zwembad

Op verschillende plekken

Lijkt de Cahutte je wel wat? Dan kun je o.a. terecht op Huttopia Camping Wattwiller in de Elzas in Noordoost-Frankrijk. Een regio die bekend staat om de berghellingen vol wijngaarden, de wijnroute langs oude dorpjes, de typerende vakwerkhuizen en het natuurpark Les Ballons des Vosges. Nog zo’n mooi plekje, maar nu midden in de bossen van de Dordogne (midden-Frankrijk), is Huttopia Village Lanmary (foto hierboven). Veel groen en ruimte rondom de verschillende accommodaties en tal van mogelijkheden om de prachtige omgeving en sfeervolle dorpjes te verkennen. Ontdek overdag de Périgord met de grotten van Lascaux en wandel door de typisch Franse binnenstad van Périgueux.
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant