Cadac Citi Chef 40

Cadac Citi Chef 40: gezien in de Campingtrend Liveshows

Advertorial v

Deze zomer brengen Jos en Dick-William je weer wekelijks al het hete kampeernieuws in de Campingtrend Liveshows. Ben jij een trouwe kijker? Dan ken je vast wel hun kookitems, waarin ze de lekkerste campingrecepten maken. Dat bereiden gebeurt op de Cadac Citi Chef 40. Hier lees je er alles over én kun je ‘m eenvoudig bestellen.
Van pasta vongole en spaghetti aglio, olio e peperoncino tot paella en zelfs pizza: de mannen maken het allemaal op de Cadac Citi Chef 40 tijdens hun liveshows. En dat is niet zo gek, want deze kleine kanjer kan je prima mee naar de camping nemen.

De Cadac Citi Chef 40 is een compacte gasbarbecue die in drie kleuren verkrijgbaar is. Jos en Dick-William gebruiken in hun kookitems een stoere zwarte, maar hij is er ook in stijlvol olijfgroen en fris – en nét even een tikkie anders – lichtblauw. Deze barbecue werkt dus op gas. Je kunt hem – met een goedgekeurde gasslang en drukregelaar – aansluiten op een gasfles, een gascartridge of een Cadac Power Pak. Let er wel even op dat deze niet standaard worden meegeleverd.

Overal mee naartoe

Cadac Citi Chef 40Het rooster van deze gasbarbecue heeft een keramische coating en een geïntegreerde hittespreider. Dat is fijn, want hierdoor wordt het rooster over de hele oppervlakte heet en kan je goed grillen. De vetopvangbak is uitneembaar en daardoor makkelijk te reinigen. De deksel – die is voorzien van een thermometer – kun je aan de zijkant van de barbecue hangen en zo als windscherm gebruiken. Verder is hij uitgerust met een pandrager.
Dankzij de draagtas neem je deze compacte gasbarbecue heel makkelijk overal mee naartoe. Je kunt hem dus niet alleen op de camping gebruiken, maar ook op de boot, tijdens een picknick in het park of natuurlijk gewoon thuis in de tuin of op het balkon.

Pizza en paella

Ben je een keer toe aan iets anders dan barbecueën? Ook dan heb je aan de Cadac Citi Chef 40 een goede. Hij is namelijk uit te breiden met verschillende kookoppervlakken, waaronder een pizzasteen en een paellapan. Verder is het goed om te weten dat je vijf jaar garantie op je aankoop krijgt.
Cadac Citi Chef 40
De Cadac Citi Chef 40 koop je via onderstaande button voor 198,99 euro. En wil jij de Campingtrend Liveshows – met de kookitems en nog veel meer – zien of nog eens terug kijken? Dat kan via deze link!
www.cadacinternational.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant