ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home CADAC camping barbecues – Live the Braai Life
CADAC camping barbecues – Live the Braai Life
Accessoires

CADAC camping barbecues – Live the Braai Life

 1. 9 juni 2017, 17:00
 2. 4 Reacties

Wij Nederlanders zijn dol op barbecueën. Of het nou thuis is of op de camping, zodra het weer het toelaat dan komt de BBQ uit de schuur. Onze BBQ cultuur is vergelijkbaar met die van Zuid-Afrika, waar “braaien” een dagelijks ritueel is.

Cadac is van origine een Zuid-Afrikaans bedrijf en kent de kunst van het braaien dan ook als geen ander. Dit populaire BBQ merk werd in ons land bekend met de introductie van de Skottelbraai 25 jaar geleden. Inmiddels bestaat het assortiment uit een groot aantal camping barbecues en een mooie reeks buitenkeukens. Wij laten hier een greep uit de meest populaire camping barbecues zien. Voor een volledig overzicht kun je terecht op de website van Cadac.

CADAC Safari chef

 

CADAC Safari Chef

Heb je weinig ruimte of zoek je een compacte BBQ voor een klein gezelschap? Dan is de Safari Chef een ideaal toestel. Deze handige gasbarbecue weegt slechts 4 kg en heeft inklapbare pootjes. De Cadac Safari Chef heeft een automatische ontsteking en wordt geleverd met maar liefst vier verschillende kookoppervlakken: een barbecuerooster, een bakplaat, een pandrager en een deksel die tevens als pan gebruikt kan worden. Mocht dit nog niet genoeg zijn dan kun je de Safari Chef nog verder uitbreiden met een paella pan en een pizzasteen!
Adviesprijs: € 124,95

Bekijk hem hier
CADAC Paella braai

Paella Braai

Nieuw van Cadac is de Paella Braai! De Paella Braai heeft hetzelfde afneembare onderstel als de ‘traditionele’ Skottelbraai, maar wordt geleverd met een professionele paella pan. De paella pan heeft een groot kookoppervlak (Ø 47cm) met een perfecte warmtegeleiding en een hoge, opstaande rand. Ideaal voor het bereiden van paella of risotto maar eigenlijk kun je er alles in bereiden. Denk aan het (roer)bakken van bijvoorbeeld vlees, vis, groenten of pannenkoek. De pan is voorzien van een non-stick coating en is daarom eenvoudig te reinigen.
Adviesprijs: € 129,-

Bekijk hem hier

Carri Chef BBQ/Skottel combo

Voor grotere gezinnen en echte kookliefhebbers raden we de Cadac Carri Chef aan. Dit is een echte alles-in-één barbecue met een diameter van 49cm. De poten kun je losschroeven en de onderdelen gaan in verschillende draagtassen. Dit maakt het de ideale barbecue voor zowel thuis als op vakantie. De krachtige roestvrijstalen brander met piëzo-ontsteking en de variabele vlamregelaar zorgen voor de juiste temperatuur. Er zijn diverse combo’s verkrijgbaar en je kunt het apparaat uitbreiden naar wens; bijvoorbeeld met een paella pan, pizzasteen of een bak- en grillplaat. Zo kunt je zelf je ideale BBQ samenstellen en elk denkbaar gerecht bereiden in de buitenlucht!

Adviesprijs: € 299,-

Bekijk hem hier

Cadac Grillogas

 

Grillogas

Vind je de Safari Chef te klein maar de Carri Chef te groot? Dan biedt de Grillogas uitkomst. Met een grilloppervlak van Ø 38 cm en een gewicht van slechts 6kg neem je deze BBQ eenvoudig mee als je gaat kamperen met je gezin. Ook voor deze barbecue geldt dat je hem kunt uitbreiden met accessoires zoals een pizzasteen, paellapan, etc.

Adviesprijs: € 179,-

Bekijk hem hier

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Edith - vrijdag 09 juni 2017 

  De safarichef is een toppertje! Dank zij dit kleine wondertje hebben we nog nooit in onze caravan hoeven koken dus die blijft lekker fris. De dag begint met broodjes afbakken op de pizzasteen, daarna een eitje bakken op de plaat of een grote omelet in de paellapan, en dan ’s avonds lekkee roerbakken, BBQen of een pizza maken.

  Beantwoorden

   A Heidinga - maandag 31 juli 2017 

   Welke maat Paellapan wordt hiervoor gebruikt. Zag ook nog ergens een soort vlamverdeler voor de paellapan staan. Is dit nodig. Wij hebben net de Safari Chief gekocht

   Jos Mark - dinsdag 01 augustus 2017 

   Op de cadac is geen vlamverdeler voor de pan nodig als je de Cadac pan gebruikt. Die is er in de maat van de Cadac braai.

  Fred pelzer - zondag 18 juni 2017 

  Geweldige uitvinding leuke artikelen ook voor mensen met een beperking en funpop een festival voor mensen met een beperking

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires NIEUWS