ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Cabbunk kinderbed aan draaibare cabinestoel
Cabbunk kinderbed aan draaibare cabinestoel
Accessoires

Cabbunk kinderbed aan draaibare cabinestoel

  1. 7 november 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Van de draaibare cabinestoelen snel en eenvoudig een kinderbed maken, dat is de Cabbunk. Zelfs een stapelbed is mogelijk. Enige wat je vooraf moet doen is aan elke kant een houder plaatsen. Die is na de vakantie ook weer gemakkelijk te verwijderen.

Snel een stapelbed tevoorschijn toveren met Cabbunk

Of het de meest praktische oplossing is als de kinderen altijd mee gaan durven we niet te zeggen. Maar voor af en toe logerende kleinkinderen lijkt het een prima vondst. Zeker als een grote camper niet de bedoeling is. Dit bed hang je simpel en snel aan de draaibare cabinestoelen. De dinette-bank blijft gewoon bruikbaar. Het bed past o.a. in de VW T5 en in de Ducato en de zustermodellen daarvan. Maar waarschijnlijk ook in de meeste andere cabines. Het kan maximaal 70 kilo dragen en de bedmaat is 174 bij 55 centimeter. Je kunt er ook twee ophangen, dan maak je er een stapelbed van en heb je twee slaapplaatsen.

Het bed zelf weegt 3,5 kilo. Sterke telescopische aluminium buizen met ophanghaken (foto links) zorgen ervoor dat het stevig op zijn plek staat. In 25 seconden hangt het bed op zijn plek. Na de vakantie haal je de buizen er weer uit, geen geschroef of geboor nodig. De stof is zwart en gemakkelijk te reinigen. Een enkel bed kost 249 euro. Twee bedden kosten 489 euro. Twee buizen met haken kosten 80 euro.

www.cabbunk.co.uk

Ook te koop via www.movera.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS