Buscamper Nederland

Buscamper Nederland in andere handen

Nieuws

Buscamper Nederland is overgegaan in andere handen. De Utrechtse vrijetijdsbedrijvengroep is de nieuwe eigenaar van de buscamperspecialist. Oprichters Koos Scholtens en Theo Kroes blijven bij het bedrijf.

Buscamper Nederland: meer beleving

Het plan is om klanten een unieke beleving te bieden op het gebied van koop, huur en onderhoud van nieuw en gebruikte buscampers. De nieuwe eigenaar-directeur Ralph Ramdhani wil het nu al toonaangevende bedrijf daartoe verder ontwikkelen. Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen, richt Buscamper Nederland zich op een intuïtieve website en de uitbreiding van de showroom en de werkplaats.

Buscampers zijn populair. De markt groeit al jaren. Het gevoel van ultieme vrijheid dicht bij de natuur. Het maakt camperen populairder dan ooit. Om trouwe klanten optimaal te kunnen blijven bedienen, groeit Buscamper Nederland mee.

Unieke showroom-ervaring

Buscamper Nederland

Een ander nieuwtje is de unieke showroomervaring. Ralph Ramdhani (op de foto hiernaast in het midden): “Alles draait om beleving. Een vakantie moet eigenlijk al bij ons beginnen. Onze klanten komen vanuit het hele land naar ons toe rijden. Ze hebben direct bij binnenkomst dat vakantiegevoel. Hiervoor kunnen we onze jarenlange ervaring in de vrijetijdsmarkt ten volste benutten.”

Het bedrijf is gevestigd in Culemborg. Het is importeur van Pössl en Globecar en dealer van Adria-buscampers. Er staan altijd zo’n dertig tot vijftig nieuwe campers in de showroom. Daarnaast heeft het bedrijf een groot aantal jong gebruikte buscampers. Ook voor verhuur en onderhoud kun je er terecht. Het bedrijf heeft inmiddels 24 jaar ervaring.

Naar de site van Buscamper Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant