Hobby Vantana Limited Edition

Buscamper Hobby Vantana als Limited Edition

Campers

Hobby komt met een Limited Edition van hun Vantana buscamper. Met werkelijk alles er op en er aan. Sportief en compact. Er worden er slechts 111 van gemaakt en ze hebben allemaal voor tot aan 8.891 euro aan extra’s aan boord.

Een volle bus

Want wat dacht je van navigatie met achteruitrijcamera compleet met de poi’s van alle camperplaatsen. Het zogenaamde Hobby accumanagment met sensors van Hella. De exclusieve Slim-Line koelkast met een inhoud van 90 liter. Het CI-Bus boordnet compleet met bedieningspaneel. De bus heeft een maximum toelaatbaar gewicht van 3500 kilo en de 130 pk krachtbron. De nodige assistsystemen helpen de bestuurder in het veilig onderweg zijn. We noemen ESP, ASR, Hillholder en Traction+. Je krijgt er als koper zelfs een echt Edition certificaat bij. Heel Duits.
Vantana Limitred interieur

In drie varianten

De Limited Edition is er als K60 FT, K60 Fs en K65 FT. Alledrie met tweepersoonsbed achterin. Het verschil zit hem in het toilet en douchegedeelte. Voor de meubels kun je kiezen uit de decors Ashai Esche/Magnolia en Brons/Stone Grey Metallic. De Vantana in deze uitvoering is er in de kleuren wit, zwart, Fergrau (grijs) en zilver.
Hobby Vantana
Welke van de drie je ook kiest, je krijgt een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De K60 FT kost in Duitsland € 46.555. Daar komt voor ons dan nog ongeveer 12.00 euro bpm bovenop.  Hoe dan ook bespaar je precies 8.741 euro op de gemonteerde extra’s.  Bij de € 46.995 kostende K60 Fs bespaar je op de aanschafprijs 8.891 euro. En kies je de K65 FT van € 47.995 bespaar je 8.431 euro. Momenteel  zo’n beetje de hotste aanbieding in de buscamperwereld. Maar je moet er wel snel bij zijn. Zoals gezegd: er worden er maar 111 gemaakt.
www.hobby-caravan.de
Vantana Limited indelingen

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant