ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Buscamper Bavaria is terug
Buscamper Bavaria is terug
Campers

Buscamper Bavaria is terug

 1. 3 maart 2018, 11:00
 2. 2 Reacties

Buscamper Bavaria is terug op de Duitse markt. Pilote bouwt ze in Frankrijk en het bedrijf Die Wohnmobil Factory, kortweg WOF, haalt ze weer naar Duitsland. Er zijn drie modellen beschikbaar.

Buscamper Bavaria in drie uitvoeringen

WOF is ook het bedrijf dat de Bela naar Duitsland haalt. Het merk van de kleine Trendy 1 (met video in ons komende Magazine) en de P69 die hier recent voorbij kwamen. Daar is net een compacte buscamper op basis van de VW T6 aan toegevoegd. De buscampers van Bavaria hebben alle drie de Fiat Ducato als basis. De kortste is de V540, daarna komt de zes meter lange V600, en tenslotte de V630. Standaard krijg je 115 pk onder de kap, maar optioneel kun je ook 130, 150 en zelfs 180 pk kiezen. Wat betreft de indeling zijn de bussen in het voorste gedeelte allemaal gelijk. Met de bekende draaibare cabinestoelen en een dinettebank, voorzien van twee driepuntgordels, met daartussen een tafel. Tegenover de dinette staat het keukenblok met een koelkast.

Buscamper Bavaria

Grote douche

Buscamper BavariaBijzonder is de douche achter de dinettebank. Die loopt door tot tegen het keukenblok en is daarmee voor een buscamper bijzonder ruim te noemen. Het tweepersoonsbed achterin ligt dwars. Het kan omhoog om zo heel wat bagageruimte vrij te maken. Alle Bavaria-buscampers zijn geïsoleerd met 20 mm polyester bekleed met aluminium. Alle modellen kunnen optioneel voorzien worden van een slaaphefdak. Dat zorgt voor twee extra slaapplaatsen.

V600 en V630

De V600 is er in zes verschillende varianten. Bijvoorbeeld met een hefbed boven het bed achterin of een uittrekbare garderobekast boven het bed. Onder het bed vind je opbergvakken, onder meer in de kleine dubbele bodem. Ook de van enkele bedden voorziene V630 is er in zes verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen tussen een gewone douche of een zogenaamd raumbad. Van de enkele bedden is ook een groot tweepersoonsbed te maken.

Het interieur van de Bavaria-bussen is tweekleurig en modern. Prijzen liggen tussen de 39.990 en 42.990 euro exclusief bpm.

www.bavariawohnmobile.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  John Mooijman - zondag 04 maart 2018 

  goedendag

  Betreft info Bavaria Bus Camper

  is dit merk ook in Nedeland te zien,
  vr gr , John Mooijman

  Beantwoorden

   Jos Mark - maandag 05 maart 2018 

   Tot op heden niet helaas.

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS