Bürstner wint bij German Innovation Award

Burstner innovation award

Bürstner wint bij de German Innovation Award twee keer een eerste prijs. Zowel de nieuwe Ixeo I 736 met queensbed als de Lyseo TD 745 met een zeer flexibele indeling vallen in de prijzen.

Ixeo I 736

Innovatie, duurzaamheid, kwaliteit, technische vooruitstrevendheid en levensvatbaarheid worden bij het toekennen van de prijzen meegenomen. De jury was onder de indruk van twee nieuwe campermodellen van Bürtner. De Ixeo I 736 is een camper met een bijzondere indeling. De ruime en gezellige zithoek voorin – met de banken tegenover elkaar – is snel om te bouwen tot twee extra zitplaatsen met driepuntsgordel. Slim en erg praktisch. Het hefbed dat boven de zithoek hangt, verdwijnt overdag in het plafond. Ook het zogenaamde Raumbad maakt indruk. Van de separate douchecabine maak je – samen met het toilet en de wasbak – een grote badkamer. Achterin loop je ruim om het queensbed heen.
Burstner integraal

Lyseo TD 745

Een driekamerappartement dat erg ruimtelijk aandoet. En dat ondanks zijn compacte buitenmaten. Achterin een gezellige loungezit voor overdag (foto boven artikel). ’s Nachts komt het hefbed dat erboven hangt omlaag en maakt er een ruime slaapkamer van. De grote douchecabine, zonder in de weg staande wielkast, valt eveneens op. Een nieuwe flexibele indeling met echte meerwaarde, zo is de overtuiging van Bürstner.
Het caravan- en campernieuws van Bürstner voor het nieuwe seizoen volgt snel.
www.buerstner.nl
 

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant