Premio limited

Bürstner Premio als very limited uitvoering

Caravans

Bürstner spreekt zelf van de Premio very limited editions caravan. Vier populaire indelingen en de nieuwe 520 TL. Met extra veel design en nog meer comfort. En voor een mooie prijs.

Premio Limited op de CMT

De Premio kreeg aan het begin van het nieuwe seizoen al een interieur-facelift. Nu komen daar speciale uitvoeringen bij onder de naam Limited Edition. De Premio Limited is voor het eerst te zien op de vakantiebeurs CMT. Het zijn de Premio 435 TS, 490 TS, 530 TL en 550 TK. Ook van de compleet nieuw ontwikkelde Premio Plus 520 TL is er een Limited-versie. Deze heeft enkele bedden en een u-vormige rondzit. Daarboven hangt een hefbed.

Premio Limited badkamer

Populaire indelingen verder aangekleed

Bij de genoemde modellen staat het woord Limited duidelijk op de zijkant. Ze zijn verder herkenbaar aan de gladde buitenbeplating en aluminium velgen. Alle uitvoeringen hebben daarnaast een raam aan de voorkant en een beklede dissel. Binnen zien we onder meer een houder voor een flatscreen. De uitdraaipoten zijn groot en stevig. Ze hebben een verhoogd maximaal toelaatbaar gewicht. Dat is – afhankelijk van het gekozen model – op 1700 of 1900 kilo gebracht.

Premio Limited interieur

Het bestaande accessoirepakket Premio II zit er ook op. Bij de nieuwe indeling Premio 520 TL – die is afgekeken van de Averso – komt daar nog een extra serviceluik aan de linkerkant bij. Boven het keukenblok is een te openen schuifraam geplaatst. Alle Premio Limited-uitvoeringen zijn vanaf 11 januari te bewonderen in hal 1 van de Messe in Stuttgart.

Naar de site van Bürstner.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant