Bürstner Lyseo Time T 2019

Bürstner Lyseo Time T: het ruimtewonder

Campers

Een ruimtewonder dat zich helemaal aanpast aan jouw wensen: de Lyseo Time T halfintegraal van Bürstner. Hij is er in vier verschillende indelingen. Heel wat te kiezen, maar de sterkte punten van de Lyseo Time T komen terug bij elke indeling.

Flexibele ruime halfintegraal

Er is bij de Lyseo Time T heel wat te kiezen. Enkele bedden of een queensbed? Een klassieke dinette of modern de banken tegenover elkaar? Wel of geen hefbed boven de cabine? Lekker compact met een lengte van 6,98 meter of iets ruimer met 7,41 meter? Wil je 130 of 160 pk? De vier verschillende modellen waaruit je kunt kiezen zijn allen 2,32 meter breed en 2,92 meter hoog. Ze blijven alle vier onder een maximaal totaalgewicht van 3500 kilo en hebben een laadvermogen – afhankelijk van het gekozen model – van tussen de 505 en 630 kilo. De stahoogte in deze halfintegraal is een zeer aangename 2,12 meter. Het basisvoertuig voor de Time T is de Citroën Jumper.

Sterke punten

Een aantal sterke punten van de Lyseo Time T komen terug bij elke indeling. Zo zijn er vier zitplaatsen voorzien van gordel, die tijdens de rit te gebruiken zijn. Het dak en de bodem zijn gemaakt van hagelbestendig gfk. De stahoogte is ruim bemeten. De wooncabine heeft een extra brede XL-deur en een coupé-instap. De doucheruimte is royaal. Een usb-stopcontact ontbreekt al evenmin. Het is heerlijk slapen in de Time T dankzij de koudschuimmatrassen met meerdere zones.
Lyseo T Bürstner

Woongenot met persoonlijk tintje

Van de Lyseo Time T maak je precies de camper die bij je past. Naast keus uit vier verschillende modellen zijn er namelijk maar liefst zeven verschillende pakketten waarmee je hem verder kunt aankleden. Ook kun je kiezen uit vier verschillende stofferingen. De Lyseo Time T krijgt vanaf modeljaar 2019 standaard 10 jaar garantie tegen waterdichtheid mee. Voorwaarde is een jaarlijkse controle bij de dealer. De ruime halfintegraal met veel woongenot is te bewonderen bij de dealer. Prijs vanaf 65.850 euro. Kijk voor meer foto’s en informatie ook in de mei-editie van ons gratis Campingtrend Magazine.
www.buerstner.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant