ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Bürstner Lyseo TD Limited
Bürstner Lyseo TD Limited
Campers

Bürstner Lyseo TD Limited

  1. 11 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Jezelf lekker voelen is op zijn Duits ‘sich wohlfühlen’. Bürstner maakt een combinatie van jezelf lekker voelen en het ‘wonen’ in een camper of caravan. Sich wohnfühlen (met een n) doe je bijvoorbeeld in het actiemodel Lyseo TD Limited. Bij deze camper is er keuze uit vier indelingen. 

Genoeg te kiezen

Wil je compact, dan kies je de Lyseo TD 680 G. Deze is nog geen zeven meter lang en een ruim bad over de hele breedte achterin. Toch heeft hij ook een ruime garage. Dan zijn er de TD 690 en 728 G met enkele bedden. Het verschil zit hem in de lengte. Tenslotte is er de 744 met dezelfde letters ervoor, maar zonder G erachter. Want geen garage doordat hij achter een ruime loungezit heeft en boven de cabinestoelen een hefbed. Qua uitrusting ontlopen de vier elkaar niet veel. Nieuwe striping op de buitenkant, een nieuwe entree en een vloer in brons-optiek vallen als eerste op. Een royale L-vormige zithoek, multifunctioneel stuur en navigatie met achteruitrijcamera; het zit erin en erop.

Bürstner

Bürstner wil met deze Lyseo TD Limited een camper neerzetten met een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij heeft men vooral gekeken naar het ‘wohnfühlen’. Zo legt Jens Kromer van Bürstner de gedachte achter deze uitvoering uit.

www.buerstner.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Burstner, Campers NIEUWS