Bürstner Lyseo M

Bürstner Lyseo M Harmony Line

Campers

Bürstner stelt trots zijn nieuwe halfintegraal voor: de compacte Lyseo M. Deze camper heeft alle typische kenmerken van dit merk – een harmonieuze vormgeving, ergonomische oplossingen en intelligent ruimtegebruik – op een Mercedes-chassis. 

Mercedes volgens Bürstner

De Lyseo M is nog geen zeven meter lang en verkrijgbaar met een handgeschakelde of automatische versnellingsbak. Achterwielaandrijving en een doorlopend gangpad van voor naar achter. Het rijcomfort is op personenauto-niveau dankzij het Mercedes-onderstel en de vele assist-systemen. Opvallend is de achterkant van deze halfintegraal, met nieuw ontwikkelde achterlichten. De Lyseo M heeft duidelijk een eigen gezicht.
Lyseo M achterkant Bürstner
Binnen zien we hoogwaardige materialen en een bijzonder design. Bürstner kiest ervoor voorlopig alleen de populaire Harmony Line-uitvoering te leveren. Nieuw in het interieur zijn de stofvarianten Rosario Pure, Merida Pure en Bari Pure. Het nieuw ontwikkelde Sky-roof, in combinatie met nieuwe plafondbekleding en indirecte verlichting (niet leverbaar in combinatie met een hefbed), zorgt voor daglicht en sfeer.

Twee indelingen

De serie begint met een 660 en 690 G. De eerste heeft achterin een ruim Frans bed en optioneel voorin een hefbed. Zo zijn er tot aan vier slaapplaatsen. Hij krijgt een ruime keuken waarin je optioneel kunt kiezen voor een oven. Het bad heeft een weg te draaien wastafel waardoor er meer ruimte ontstaat om te douchen. De 690 G heeft een indeling voor twee, met enkele bedden achterin. Optioneel kan worden gekozen voor een extra eenpersoons hefbed. De opzet is erg ruim, met veel bewegingsvrijheid in het woongedeelte en in de sanitaire ruimte. Opvallen doet bij beide uitvoeringen de nieuw ontwikkelde kastruimte direct naast de deur.
Lyseo M Bürstner
De Lyseo M Harmony Line is 6,99 meter lang, 2,32 meter breed en 2,99 meter hoog. De camper staat op een 414 CDI onderstel met een 143 pk sterke dieselmotor en weegt maximaal 3500 kilo. Hij staat in Duitsland vanaf 67.000 euro in de prijslijst. Tel daar voor ons land nog zo’n 15.000 euro bij.
www.buerstner.nl
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant