Burstner Delfin 2020

Bürstner Delfin halfintegraal terug van weggeweest

Campers

De Bürstner Delfin is terug. De 2020-versie staat op Citroën Jumper (of optioneel op de Fiat Ducato). Deze instapserie heeft vijf indelingen om uit te kiezen.

Bürstner Delfin standaard Frans

De Delfin stond bij zijn verschijnen in 2003 op een Renault Master. Hij blijft in zijn nieuwe verschijning de Franse merken trouw. Standaard staat de 2020-versie namelijk op een Citroën Jumper. Optioneel kun je kiezen voor de iets duurdere Fiat Ducato als basisvoertuig. Maar er is meer hetzelfde gebleven bij de nieuwe Bürstner Delfin.

Bürstner Delfin

In de Harmony Line-uitvoering bleef ook de buitenkleur blauw. Al kreeg het geheel een update. Deze versie staat op lichtmetalen wielen en heeft ramen in aluminium kozijnen. Naast een blauwe is er ook een mokkakleurige versie. Het interieur past zich aan de buitenkleur aan. We zien frisse en moderne kleuren. Er is naast de Harmony Line-versie ook een standaard witte basisuitvoering.

Vijf indelingen

De klant kan de Bürstner Delfin naar wens aankleden. Van skyroof tot keukenpakket of led-verlichting. Afhankelijk van het model is ook het hefbed standaard of optioneel bij te bestellen. Je kiest zelf wat je wel of niet wilt. Daarbij is er ook nog keus uit vijf verschillende indelingen. De T 680 G is 6,98 meter lang. Hij heeft een Frans bed en een face-to-face zithoek.

Een maat groter – 7,38 meter lang – is de T 728 G met enkele bedden. Daartussen de T 32 G van 7,20 meter met wederom de face-to-face zithoek en achterin een queensbed. En dan is er ook nog een T 690 G met enkele bedden en grote garage. De nieuwe Bürstner Delfin is deze maand voor het eerst te zien op de CMT vakantiebeurs in Stuttgart.

Naar de site van Bürstner.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant