ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Bürstner caravannieuws 2020
Bürstner caravannieuws 2020
Caravans

Bürstner caravannieuws 2020

  1. 2 juni 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

We togen naar het Duitse Kehl om het nieuws op te halen bij Bürstner. Ze maken er al 60 jaar campers en caravans en vallen onder de Erwin Hymer Group. Nieuw is de Averso Harmony Line. De Premio en Premio Plus kregen een facelift.

Caravannieuws: Premio en Premio Plus

Een nieuwe look voor de Premio en Premio Plus. Ze krijgen voor seizoen 2020 een nieuw jasje. Daar blijft het niet bij: ook de woonkamer wordt opgefrist. Een facelift, zoals dat in vakjargon heet. De meeste veranderingen aan deze klassiekers zitten in het interieur. De focus ligt daarbij op een harmonieuzere vormgeving. We zien nieuwe decors voor de keuken, de tafel en het werkblad. Nieuwe handvaten en een nieuwe vloer. Ook ergonomie speelt, afhankelijk van de keukenindeling, een belangrijke rol: bij de 440 TK en 510 TK komen de bovenkasten bijna tot aan het plafond waardoor de ruimte optimaal wordt gebruikt. Helemaal nieuw is de 450 TS. Riant Frans bed en een groot werkblad in de keuken ondanks de compacte afmetingen. Comfortabel slapen in het tweepersoonsbed van 2,10 meter.

burstner premio 2020

Averso: Harmony Line en facelift

Ook de populaire Averso kreeg een facelift. De nieuwe generatie heeft flair en biedt mooie extra’s. De kernwaarden van Bürstner stonden bij de ontwikkeling en het design centraal: harmonieuze vormgeving van het interieur, slim gebruik van de ruimte en ergonomie. De nieuwe Averso is er ook als Harmony Line. Wil je hem zien, kijk dan vooral naar onze liveshows op Facebook. De achterkant van de nieuwe Averso is voorzien van hybride Bürstner-achterlichten. Standaard heeft de Averso een grofhamerslag buitenwand, maar in de Harmony Line is fijnhamerslag de standaarduitvoering. De Averso komt met elf verschillende indelingen. Voor elke woonwens veelzijdige en slimme oplossingen. Van de campers nam de Averso het innovatieve en decoratieve ingangselement met veel opbergmogelijkheden over. Ook het lichtconcept is aangepast. In het slaapgedeelte is vanaf nu optioneel een extra venster verkrijgbaar (afhankelijk van de indeling).

Burstner preio plus 2020

In de Averso Harmony Line zien we kleppen en keukenfronten in beige, een stenen aanrecht in de keuken en het robuuste fenix-oppervlak op de tafel en de legplanken. Accenten in hout- en steenuitstraling en een harmonieuze lichtsfeer door de indirecte verlichting (lichtpakket standaard in de Harmony Line). Kortom: duidelijk meer dan de standaarduitvoering. In het eet- en zitgedeelte het standaard Vario-rolgordijn (uitsluitend beschikbaar in Harmony Line) met keuze uit gesloten, halftransparant en transparant. Het nieuw ontworpen ingangselement biedt in de Harmony Line plaats voor een 32″ tv en heeft een geïntegreerde, praktische inklapfunctie.

Burstner Averso Harmony interieur 2020

De Averso is naar keuze uit te breiden met talrijke optionele pakketten. Behalve het lichtpakket, het douchepakket of het autark-pakket zijn er ook de interessante winterpakketten die een mooie uitbreiding vormen.

www.buerstner.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Caravan Burstner, Caravans NIEUWS