Lyseo TD

Bürstner campernieuws 2020

Campers

De nieuwe Lyseo M Harmony Line op Mercedes lieten we al eerder zien. Bürstner is zo trots dat ze hem al voor het begin van het nieuwe seizoen showden. Maar de camperbouwer uit Kehl heeft meer te melden voor seizoen 2020.

Lyseo M Harmony Line

De Lyseo M is compact, hij blijft onder de 7 meter lengte. Hij is verkrijgbaar met een handgeschakelde of met een automatische versnellingsbak. Hij heeft achterwielaandrijving en veel extra’s en hulpsystemen zoals de zijwind-assistent, de rijlicht-assistent, de actieve rem-assistent en de berg-oprijhulp. Door de markante achterkant met de nieuw ontwikkelde hybride achterlichten van Bürstner is de Lyseo M ook qua achteraanzicht uniek. Lees hier ons artikel over de Lyseo M Harmony Line.
Lyseo Harmony Line 2020

Lyseo TD

Voor het nieuwe modelseizoen kreeg de Lyseo TD een uitgebreide facelift.  De camper staat op een verlaagd Fiat Ducato-chassis en is ook verkrijgbaar als Harmony Line. Er zijn elf verschillende indelingen. Bij het nieuwe design van het exterieur horen de nieuw ontwikkelde hybride achterlichten van Bürstner met een nieuwe achterlichtdrager én de grote achterspoiler met geïntegreerd remlicht. De centrale service-unit bevindt zich ook aan boord. Uit ergonomisch standpunt valt de grotere garageklep (bij indelingen met garage) op, waardoor de opbergruimte van de garage beter toegankelijk is. Een highlight in het interieur is het nieuw ontwikkelde ingangselement. De innovatieve opbergmogelijkheden bieden veel plaats in meerdere vakken. Bovendien is er nog een tv-vak en een vak met magneetstrips voor het veilig vervoeren van de nieuwe Bürstner-magneetglazen (optioneel). Het ingangselement is steeds aangepast aan de Bahia- of Santina-inrichting.
burstner lyseo 2020
Ook nieuw is de bekleding onder het hefbed met indirecte verlichting en drie spots en de nieuw vormgegeven achterwandbekleding met indirecte verlichting en modern stiksel. Het geoptimaliseerde lichtconcept van het voertuig wordt gecombineerd met de Skyroof XL. Bij de Lyseo TD 744 en de 745 vult de nieuwe accuverlichting ‘Home Light’ het lichtconcept standaard aan. Bij de andere modellen is deze verlichting verkrijgbaar als optie. De keuken krijgt een facelift: het uitzwenkbare werkblad biedt meer plaats. De Lyseo is vanaf eind juli 2019 te bestellen bij de dealer.

Lyseo Time T en Lyseo Time I als Limited

De Bürstner Limited-lijn bestaat uit campers met veel extra’s voor een aantrekkelijke pakketprijs. Ze zijn nog net wat luxer dan de Harmony Line. Van de buitenkant is de Limited-versie van de Lyseo Time T halfintegraal direct herkenbaar door de ‘Silver’-lak van de bestuurderscabine. De Lyseo Time T-serie komt standaard met 16″ aluminium velgen, AEBS (noodrem-, spoor- en grootlicht-assistent, verkeersbordherkenning, regen- en lichtsensor) en een zonneluifel met led-verlichting. De uitrusting omvat ook uitgebreide pakketten.

Het interieur geeft de Lyseo Time T Limited een unieke look: het speciale stoffendesign met het hoogwaardige stiksel en de belettering ‘Limited’ springen meteen in het oog. Het koudschuim-matras met meerdere zones, de Vario-rolgordijnen, het multimediasysteem inclusief navigatiesysteem, de achteruitrijcamera en de tv-houder zijn maar een paar voorbeelden van de uitgebreide speciale uitrusting. Standaard zijn er ook het lichtpakket, het keukenpakket en het DeLuxe-pakket.
burstner lyseo time t 2020
Ook de Lyseo Time I Limited mag worden gezien. De speciale grafiek ‘Limited’ en de 16″ aluminium velgen dragen bij tot de unieke look. Centrale vergrendeling, een extra garageklep links (afhankelijk van de indeling), zonneluifel inclusief led-verlichting, het chassispakket en het Fiat-interieurpakket maken hem erg compleet. Het keukenpakket – met capsulehouder voor de favoriete koffie, krasbestendige werkbladen, een opbergsysteem en zijwandbekleding – is standaard.
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant