Burstner Averso 2013

Caravans

De Burstner Averso komt dit seizoen met een compleet nieuwe look. Zowel van binnen als van buiten heeft Burstner de serie aangepakt. Het resulteert in, zoals we van Burstner gewend zijn, smaakvolle verschijning.
Er zijn 3 Burstner Averso series, boven de ‘gewone’ Averso plaatst Burstner de Averso Top en de Burstner Averso Plus.
De serie is verder uitgebreid met 6 nieuwe indelingen dat het totaal aan mogelijke indelingen brengt op 11. Neem daarbij de serie top, dan is het 22, de Plus erbij heeft de klant in totaal een keuze uit 25 modellen.
De nieuwe Burstner Averso is gebouwd op hetzelfde platform als de Premio. Deze lichtgewicht bodem levert een voordeel op van 50 kg tegen de oude Arverso modellen. De bodem is desondanks niet minder dan 50 mm dik, met wanden van 35mm levert dit een uitstekende isolatie op.
Burstner heeft verder voor de Averso het gladde blik weer verlaten voor hamerslag, men noemt het ‘feinhammerslag’ en met de afgeronde ramen levert het een modern uiterlijk op.
Binnenin is het meubel decor helemaal aan de tijd aangepast.
Nieuwe bovenkasten en asymmetrisch gevormde meubelen geven een ruimtelijke indruk. De keuken heeft ruime schuifladen met softclose sluiting. Men heeft verder de kookplaat en de spoelbak verder naar achter geplaatst zodat een ruimer werkblad overblijft.
Afhankelijk van de gekozen indeling is in dit geval de maat van de koelkast. Er zijn volumen van 80, 104 en 160 liter en inde grootste modellen, 450TS, 465TS en 560TK is een TEC toer voorhanden.
De stahoogte in de Busrner Averso is met 3 centimeter gestegen tot 1,95mtr.
De Averso is standaard in wit uitgevoerd, klanten kunnen naar wens kiezen voor zilver.
De vergrote deksel van de gaskast wordt met een gasdrukveer open gehouden. Naast het reservewiel is er plaats voor 2, 11kg gasflessen.
De Averso komt in Duitsland voor 15.300 tot 18.800 in de showrooms te staan.
Voor wie het allemaal een beetje luxes wil is er de Burstner Averso Top, hier is volgens Burstner van alles het beste gebruikt.
De luxere uitrusting omvat o.a. Gladde buitenwanden, lichtmetalen velgen en een zilveren of opale lakkleur.
Er is verder in het interieur een houder voor tv, andere bekledingstoffen en hoofdsteunen in de rondzitgroep.
Alle binnenverlichting is met LED uitgevoerd en het bed is voorzien van een koudschuimmatras. In de 480, 495 en optioneel in de 560TK is een fietsenberging. Een midi heli dakluik, rollos met verduistering en hor completeren de lijst met standaard opties.
De Burstner Averso Top is verkrijgbaar vanaf 16.590 en de lijst eindigd bij 20.450 (Duitse prijzen).
De Burstner Averso plus onderscheid zich van de hiervoor genoemde modellen door het hefbed, drie indelingen, 410TS, 440TK en 510TK komen in de winkel voor 16.570 tot 18.370.
[wzslider autoplay=”true” lightbox=”true”]

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant