ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Bürstner Argos, veel wintervaste ruimte
Bürstner Argos, veel wintervaste ruimte
Campers

Bürstner Argos, veel wintervaste ruimte

  1. 16 juli 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Argos is de naam van het alkoofmodel van Bürstner. Wintervast en met heel veel ruimte. Voor het nieuwe seizoen is er een nieuw meubeldesign en een nieuwe lichtere PVC vloer. De Jumbo onder de campers is daarmee nog moderner.

Argos voor tot aan zes personen

Als je vooral ruimte zoekt dan is de Argos niet te verslaan. Een optimale ruimtebenutting en royale opbergruimte combineert hij met een luxe uitrusting. De standaard klap-alkoof zorgt voor een ongekend ruimtegevoel. Daarbij heeft hij een verwarmde en geïsoleerde dubbele bodem. Naast dat je hiermee veel bagageruimte hebt  maakt hem dat uiterst geschikt voor temperaturen onder het vriespunt. Onder winterse omstandigheden komt ook de standaard warm water verwarming extra goed van pas. Het interieur ziet er, mede door de perfect afgewerkte houten randen, luxueus uit.

De gourmetkeuken is royaal en voorzien van een afzuigkap en een oven. Het Raumbad biedt de mogelijkheid het toilet met separate douche af te scheiden. De Argos, ook wel de Jumbo in het programma van Bürstner genoemd, heeft deze modernisering zeker verdiend. Met ingang van het seizoen 2018 krijgt hij een nieuw meubeldecor in combinatie met een lichtere vloer. Zo krijgt hij een frissere en modernere look. De Argos is uitermate familievriendelijk, heeft plaats voor tot aan zes personen. Zijn hoge veiligheidsstandaards en goede prijs-kwaliteitsverhouding willen we ook nog even noemen.

Argos

De Argos staat op een verlaagd chassis met een tandem-as. Ondanks zijn lengte van bijna negen meter zorgt dit voor een grote rijstabiliteit. De achteruitrijcamera zorgt ook bij het achteruitrijden voor goed overzicht. Verder heeft hij o.a. een dak van GFK, aluminium kozijnramen, dubbel vergrendelbare Premium opbouwdeur en zes zitplaatsen voorzien van een gordel. Prijs voor al dit moois € 108.190,-.

www.buerstner.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Burstner, Campers NIEUWS