Averso Plus

Bürstner 2021: facelift voor de Averso Plus

Caravans

De Averso Plus krijgt een facelift. Daarbij trekt vooral de nieuwe achterkant de aandacht. De Averso met hefbed – de Plus – is er ook als speciale Harmony Line.

Averso Plus krijgt familielook

De Averso Plus – dat is de Averso met hefbed – past vanaf het nieuwe seizoen helemaal bij de familielook. Dat valt vooral op aan de achterkant. Ook de Plus heeft vanaf nu de voor Bürstner kenmerkende hybride achterlichten. Helaas hebben we daar nog geen foto van. Het interieur sluit nu helemaal aan bij de andere modellen van de Averso. Dezelfde indelingen, dezelfde interieurkleuren. De drie indelingen – de 500 TS, 510 TK, 520 TL – hebben achterin boven de zitgroep een groot hefbed.

Averso Plus
HyperFocal: 0

Daarmee is deze caravan erg familievriendelijk. Je kunt er met tot aan zeven personen in slapen. De Averso Plus is flexibel en groeit met je gezin mee. De ruime uitrusting werd verder uitgebreid. Zo is het optioneel mogelijk de Plus op te waarderen met een 2000 kilo as. Die kan worden voorzien van nieuwe 17 inch lichtmetalen wielen. De Averso is er ook als Harmony Line-uitvoering. Bürstner is een merk van de Erwin Hymer Group. Prijzen van de Averso Plus in Duitsland vanaf zo’n 22.000 euro.

Averso Plus

Innovation Award voor Home Light

Bürstner won dit jaar twee German Innovation Awards. Daar is het bedrijf terecht trots op. Voor de Lyseo TD 644 G was er een ‘Winner’-award. Voor de speciale en praktische acculamp Home Light – ook in de Averso – was er een Special Mention. De innovatieve lamp hangt aan een magneethouder. Hij is dimbaar. Neem hem van de houder af en je hebt een staande lamp. Voor op de tafel, onder de luifel, kortom overal. Dit systeem is ook achteraf in te bouwen. Je kunt kiezen voor meerdere lampen op verschillende plekken. De lamp is verkrijgbaar via de Bürstner-shop voor originele onderdelen.

Averso Plus

Naar de site van Bürstner.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant