Bullitresor: aanhanger als caravan

Caravans

De Bullitresor is van Duitse makelij. Het is een vierkante aanhanger die je ook als caravan kunt gebruiken. Of andersom. Alles kan mee en slapen doet hij ook prima.

Bullitresor in twee gewichtsklassen

De Bullitresor was te zien op de Caravan Salon in Düsseldorf. Er is een versie die maximaal 750 kilo mag wegen. Die kan achter elke auto en krijgt geen eigen kenteken. Rijbewijs B volstaat. En er is een zwaardere versie die tot aan 1300 kilo kan worden beladen. Het hangt er een beetje van af hoe je hem wilt gaan gebruiken en welke auto je hebt. De Bullitresor is wat je noemt een transportcaravan. In de vierkante bak zien we slechts twee ramen, waarvan eentje in het dak. Daardoor zie je amper het verschil met een aanhanger. Staan de fietsen of de motoren – of andere bagage – buiten, dan rol je de lattenbodem uit. Er ontstaat vervolgens een bed met de bedmaat 1,3 bij 2 meter. Dat beslaat op 50 centimeter na de complete vloer van de caravan.

Bullitresor

Optioneel kun je kiezen voor een klapbed. Van beide banken is een bed te maken. Voor de regenachtige dagen. Standaard zit er een disselkast op. Divers transportogen maken het mogelijk om de lading goed vast te zetten. Optioneel zit er binnen en buiten een rail op. Daaraan kun je van alles ophangen. Zoals speciale tassen die eveneens optioneel te koop zijn. Voordeel is dat je kunt beginnen met de kale aanhanger. Later koop je accessoires bij. Zoals een luifel of een dakrek.

Ook te huur

De lichtste Bullitresor heeft een laadvermogen van 365 kilo. Bij de zwaardere is dat 890 kilo. Hij kost respectievelijk 6000 en 6900 euro. Zijn afmetingen zijn 2,51 meter lang, 1,32 meter breed en 1,52 meter hoog. Als je hem eerst wil proberen: dat kan. Hij is in het Duitse Mönchengladbach te huur. Dat kost per dag 39 of 59 euro.

Naar de site van Bullitresor.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant