Buff

Buff: verkoelende sjaal van gerecyclede flessen

Accessoires

De Buff Coolnet® UV+ is een sjaal die zorgt voor verkoeling. Hij beschermt tegen de zon, is ademend, naadloos en licht. De stof van de Buff sjaal zorgt ervoor dat vocht extra snel verdampt. Dat principe zorgt voor een verkoelend effect.

Buff: gerecycled materiaal

Door de snellere afkoeling wordt de sjaal kouder dan de omgeving. En dat voelt lekker, zeker als het warm is. Je kunt hem op verschillende manieren dragen: als muts, haarband, polsband of zelfs als masker. Ideaal voor hardlopers, fietsers en wandelaars. Of voor iedereen die snel last heeft van de hitte. Dat de Buff sjaal voor 95% is gemaakt van gerecyclede plastic flessen is nog eens een mooie opsteker voor het milieu ook. Van de flessen worden vezels gemaakt die de basis zijn voor een sterke elastische stof.
De sjaal blijft extra lang fris omdat hij is behandeld met een antibacterieel middel. Een fijne sjaal die ook nog eens duurzaam is én goed voor het milieu. De Buff sjaal is te koop voor rond de 23 euro. Via onderstaande button kun je hem bestellen.
Bekijk op bol.com
Over BUFF
Het verhaal van BUFF® begint 25 jaar terug wanneer de avonturier Juan Rojas het idee krijgt om een multifunctionele sjaal te maken. In de stoffabriek van zijn familie produceert hij de eerste samples van een naadloze en kokervormige sjaal van elastisch en ademend microvezel. Met trots draagt hij de eerste versie van de Original BUFF tijdens zijn avonturen op de motor en in de bergen.

BUFF is sindsdien uitgegroeid tot een waar begrip in multifunctionele headwear. Het merk is inmiddels ook uitgebreid met een lifestyle collectie met vele unieke designs. De collectie combineert stijl met uitstekende bescherming tegen de elementen. Vandaag de dag staat BUFF bekend om de kwaliteit, aandacht voor het milieu, het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve producten en materialen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!