Topas

Brand Topas 300 en 350: voortenten met ruimte

Tent

De Topas is een nieuwe modelserie voortenten van Brand. Deze modulaire seizoenstenten zijn speciaal ontworpen voor kampeerders met ruimtewensen.

Topas heeft veel licht en ruimte

De Topas is een nieuwe seizoenstent met een diepte van 300 of 350 centimeter. Het model combineert een robuuste uitvoering met een strakke vormgeving. Veel comfort en flexibel in te delen. Hij is gemaakt voor het gebruik tijdens het seizoen of voor meerdere maanden. De Topas is echter net zo geschikt als ruime familietent tijdens de zomervakantie. Handig: de elementen in de voorwand zijn onderling uitwisselbaar. De ronde deur is daardoor op vier verschillende posities te plaatsen.

Topas Brand interieur

Unieke zijwandconstructie

De Topas is uitgevoerd met een unieke zijwandconstructie. De zijwanden zijn niet alleen uitwisselbaar, maar ook voorzien van een extra deuropening. Deze zogenaamde Easy-Zip zijwand kan gemakkelijk deels worden uitgeritst. Zo ontstaat een veranda. Grote ramen zorgen niet alleen voor veel licht in de voortent, maar ook voor een ruim uitzicht. De zijwanden zijn verder voorzien van een verticale ventilatie, met ritsen afsluitbaar.

Geen hinderlijke middenstaander

Ondanks zijn diepte van 3,5 meter heeft de Topas 350 geen hinderlijke middenstaander. Dat is mogelijk dankzij het gebruik van het robuuste TenCate 260 grams tentdoek. Dit in combinatie met een stevig 28 mm stalen frame met schoorconstructie. Het Residential TenCate dakmateriaal laat zich goed spannen. Het stalen frame zorgt voor voldoende overspanning. Om een optimale afspanning te krijgen, is aan de zijwand nog een spanriem aangebracht.

Topas Brand spanriem

De Topas 350 wordt standaard geleverd met een robuust 28 mm stalen frame inclusief PowerGrip en petluifelversterking. De uitbouw Universal RB – zowel links als rechts te plaatsen – is als accessoire leverbaar. Te zien bij Bax Totaalrecreatie, Caravancentrum Waterland en Kampeerwereld Hendriks. Uiteraard kun je deze nieuwe serie ook bekijken in de Brand-showroom in Elburg.

Hoe zet je een voortent op?

Dat laten we je zien in onderstaande video:

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!