Sheepie-Bookara-daktent

Bookara: de superplatte daktent van Sheepie

Tent

De Bookara-daktent van Sheepie is vanaf april verkrijgbaar. Het is de lichtste en dunste hardcover daktent die er is. Gemaakt van aluminium en slechts 15 centimeter dik.

Bookara ook voor kleine auto’s

De tent heeft een dikte van slechts 15 centimeter. Daardoor is er amper luchtweerstand. De lichtgewicht tent weegt 55 kilo. Deze solide hardcover daktent heeft daarbij een zelfdragend frame. Er is daarom geen ondersteuning van de dakdragers in de breedte nodig. Daardoor is hij op vrijwel elke auto te plaatsen. Twee dakdragers zijn voldoende. Het tentstof is duurzaam, waterdicht en uv-dicht. Een ventilatie-opening voorkomt condens. Deze is, net als alle andere openingen, voorzien van een insectenhor.

Bookara-daktent-gesloten

De superplatte Sheepie daktent is voorzien van de nodige opbergzakken. Ook krijg je er twee handige schoenzakken bij. Led-verlichting is standaard. Ook meegeleverd is een aluminium telescopische ladder. Deze reikt tot een hoogte van 2,30 meter. De Bookara is in twee maten beschikbaar: large en medium. De daktent is vanaf april te koop. Je kunt hem nu al bekijken in de showroom en eventueel vooruit bestellen.

Naar de site van Daktent.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant