Boginabag, poepen in een zak

Accessoires

Okee, dat klinkt misschien niet zo smakelijk. Maar we  hebben het hier over een handig, lichtgewicht en draagbaar toilet. De BoginaBag, bog is toilet, in a bag is in een zak. Een opvouwbaar driepoot-krukje dat je ook als toilet kunt gebruiken in combinatie met speciaal hiervoor ontworpen zakjes.

Boginabag toilet voor onderweg

Er zit een deksel op het stevige krukje. Je kunt het gebruiken als toilet en maakt daarbij gebruik van speicale afbreekbare zakjes. Een ideale oplossing voor onderweg. In de zakjes zitten zogenaamde Magic Crystals. Een soort kattenbakvulling. Ze absorberen elke vloeistof, tot 30 keer hun eigen gewicht en worden wereldwijd gebruikt. Voor gebruik het zakje helemaal over het krukje vouwen. Na gebruik het zakje verwijderen, dichtknopen en in de prullenbak gooien. Het mobiele toilet is compact en past gemakkelijk in je rugzak of fietstas. Bij aankoop van het krukje zit in de verpakking 1 keer vijf stuks zakjes.
Boginabag

Specs:

Opgevouwen: 65 cm x Ø 13 cm
Zithoogte: ca. 43cm
Max. belastbaar tot: 100kg
Eigen gewicht: 1,5kg
Memo-Europe is importeur en distributeur van de Boginabag-Geartogo in de Benelux. Het krukje kost € 24,95. Een verpakking van vijf Boginabag zakjes met de Magic Crystals kost  7,-.
www.memo-europe.nl
Boinabag1

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant