Boekentip: Frankrijk binnendoor

Gelezen

Ruud Couwenhoven had een drie voor zijn eindexamen Frans, maar dat heeft hem niet weerhouden van het schrijven over Frankrijk. Na de zeer populaire reisverhalen en e-books is er nu ook een boek van zijn hand: ‘Frankrijk Binnendoor’.

Sinds 1986 door Frankrijk

Het boek is geschreven voor wie op zijn vakantie in Frankrijk wel eens iets anders wil. En voor mensen die geen zin hebben om dat allemaal zelf uit te zoeken. Kortom, voor mensen die klaar zijn voor rustige binnenwegen en fraaie valleien. Die zin hebben in fraaie dorpjes en spannende bergwegen. Schrijver en Frankrijk-kenner Ruud Couwenhoven neemt je van dag tot dag mee op een vakantie in Frankrijk binnendoor.

Frankrijk binnendoor

Frankrijk binnendoor en meer

Verder lees je in dit boek waar je moet zijn voor de leukste markten en brocantes. Je krijgt tips voor wandelingen en fietstochten. Je leert hoe je een afspraak maakt bij een wijnboer om te gaan proeven. Er staan experttips in over lekker eten, overnachten, cultuur en historie. En je krijgt antwoord op de meest gestelde Frankrijk-vragen.

Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk verschijnt in een luxe uitvoering met een stevige rug en flexibele kaft zodat het tegen jouw reis door Frankrijk bestand is. Het boek is 24 cm hoog en 17 cm breed. De dikte is 2,5 cm en het weegt 775 gram en past door de brievenbus. Vanaf 8 oktober 2019 in de boekhandel maar nu al online te bestellen. Gratis verzending.

www.Frankrijkbinnendoor.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant