campinggeluk

Boek mee? (Meer) Campinggeluk

Accessoires

Tien jaar lief en leed op een oer-Hollandse camping. Dat is de onweerstaanbare inspiratiebron voor onverwachte intriges en hartverwarmende romantiek in Campinggeluk. Nu is er ook deel 2: Meer Campinggeluk.

Campinggeluk om bij weg te dromen

Kamperen? Iedereen heeft er iets mee of tégen. Wendy komt met haar familie al jaren met veel plezier op camping De Zandrand. Linda gruwelt ervan, maar de oude stacaravan naast Wendy biedt de enige zomervakantie die ze zich na haar scheiding kan veroorloven. Tussen zeskamp, bingo en een Tupperware-party raken hun levens steeds intenser verweven in hun vurige zoektocht naar campinggeluk. Niet in de laatste plaats door hun gedeelde interesse: de campingdirecteur die zijn eigen reglement dreigt te overtreden.

Campinggeluk

Deel 2: nog meer op de camping

‘Meer Campinggeluk’ is het vervolg op het eerste deel. Het verhaal neemt je mee van een droomhuwelijk tot aan een campingopstand. We komen Wendy weer tegen, die al jaren met haar familie op camping Zandrand komt. En Linda, die er woont – want ze gaat trouwen met de campingbeheerder – maar een hekel heeft aan kamperen. De door haar doorgevoerde vernieuwingen vallen niet in goede aarde bij de vaste gasten. Overwint de liefde als je het reglement overtreedt? Of gooit Linda haar eigen campinggeluk weg?

Vrolijke voorpret

  • ‘Doe mij ook zo’n campingbeheerder!’ (Lianne) • ‘Redderen, genieten, flirten… zó herkenbaar’ (Inge) • ‘Heerlijk romantisch en veel gelachen! (Esther) • ‘Echt, nu ga ik zeker nooit meer kamperen’ (Hanneke).

Schrijfster Marjoleine Tel zorgt voor de romantische reisgids deze zomer. Lekker wegdromen op een camping in eigen land. Beide delen zijn los van elkaar te lezen.

‘Campinggeluk’ kost 9,95 euro: bekijk en bestel het boek hier. ‘Meer Campinggeluk’ kost 17,95 euro: bekijk en bestel het boek hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant