ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Urban Outdoor collectie van Bo-camp
Urban Outdoor collectie van Bo-camp
Accessoires

Urban Outdoor collectie van Bo-camp

  1. 9 april 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Urban Outdoor is de naam van de nieuwe collectie van Bo-Camp. Voor op de camping, in de tuin of op de picknick in het park. Vanaf dit voorjaar in de winkel.

Urban Outdoor voor “stijlvol kamperen”

Bij de ontwikkeling van kampeer- en outdoorproducten is het vooral de uitdaging om de optimale combinatie te vinden tussen compactheid, comfort en duurzaamheid. De kampeerder van nu geeft aan dat daarnaast ook het uiterlijk van de kampeerproducten een belangrijke rol speelt voor het optimale vakantiegevoel.

Op de camping, in de tuin en in het park

Ook op het gebied van wonen is er veel veranderd. De laatste jaren is de tuin steeds meer het verlengstuk geworden van de woonkamer. Als het weer het toelaat zijn we het liefst buiten. Niet voor niets zijn er steeds nadrukkelijker trends waarneembaar zoals ‘outdoor cooking’. Ook even een weekendje weg naar een foodfestival of een luxe picknick in het park neemt toe in populariteit. Bo-Camp heeft deze trend meegenomen in de productontwikkeling en introduceert dit voorjaar de volledig nieuwe collectie: ‘Urban Outdoor’.

Urban Outdoor: de cocktail van lifestyle en praktisch

Deze nieuwe collectie is opgebouwd uit verschillende slimme producten, waarbij naast de functionele eigenschappen veel aandacht is geschonken aan het uiterlijk van de producten. Met name doordat deze lijn niet misstaat in een bijdetijds interieur, gaan de gebruiksmogelijkheden veel verder dan alleen voor gebruik op de camping. De collectie bestaat uit geraffineerde slaapzakken en slaapmatten, comfortabele en stijlvolle meubelen, elegante vloerkleden, trendy tafeldecoratie, outdoor cooking producten en een mooie verlichtingslijn. Een hippe retro koelbox completeert deze collectie.

Bo-camp Urban Outdoor

Natuurlijke materialen

Bo-Camp heeft bij de samenstelling van deze productlijn gebruik gemaakt van natuurlijke producten zoals bamboe, stoffen met een canvas look, een fraai kleurenpallet, eco verpakkingen en er wordt aandacht besteed aan mooie afwerking en herkenbare details. De nieuwe collectie van Bo-Camp Urban Outdoor is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar bij vele kampeerspeciaalzaken, tuincentra en lifestyle-winkels.

www.Bo-camp.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS