Bliss Mobil Breda

Campers

Wij zagen de joekels van Bliss Mobil BV uit Breda voor het eerst op de afgelopen Caravan Salon. Niet te missen, zo hoog. Ze trokken behoorlijk aandacht, het was flink druk op de stand. Je komt ze ook zeker niet op elke straathoek tegen. Neem een blik op hun site en raak net als wij onder de indruk.
BlissCamingtrend

Indrukwekkend

Bliss Mobil BV is een nog jong bedrijf, opgericht in 2012. Er gingen de nodige reizen per zeilboot en expeditievoertuig aan vooraf die, samen met ervaring uit een vorig High-tech bedrijf de basis werden voor Bliss. Men wil in Breda de beste expeditievoertuigen bouwen, met betrouwbare techniek tegen een redelijke prijs. Je moet er geheel zelfstandig mee op pad kunnen, hij moet voor meerdere doelgroepen geschikt en bereikbaar zijn. Kernbegrippen daarbij zijn comfortabel en zo onafhankelijk mogelijk overal op de wereld. Geen individuele bestellingen maar wel een doorlopende ontwikkeling en verbetering van de bestaande modellen. Bij Bliss streeft men naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor de klant. Klinkt mooi, maar vergeet je allemaal als je er naast staat. Dan is er slechts plaats voor een wauw. En dat duurt best even.
BlissCampingtrend1

Kleine serieproductie

De woonruimte op de vrachtwagen is van dezelfde afmetingen als die van containers. Ze kunnen dus ook onafhankelijk van de vrachtauto de wereld over. Handling kan overal en eenvoudig. Voor ieder onderstel is er een passend Bliss Mobil model. Voor wielafstanden van 3250 tot 4800, voor een laadgewicht van 2000 tot 4200 kilo, van 11 tot 20 voet lengte. Ook zijn er verschillende tussenchassis. Je kunt op eigen wens alles samenstellen. Het is echter niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden. De indeling en uitrusting zijn zoals ze zijn, perfect. Je hoeft zelf niet opnieuw aan de tekentafel te gaan staan. Geen eigen ontwerpen. Je hebt zo de voordelen van een kleine serieproductie. Hoogwaardige kwaliteit tegen zeer korte aflevertijd. Ook zijn alle onderdelen op voorraad, dus mocht je een keer wat nodig hebben heb je het snel.
BlissCmpingtrend5
BlissCampingtrend6

Met vier personen 90 dagen, 2500 kilometer onafhankelijk

Onafhankelijk op pad, dat wil in de 20 voet, oftewel 6.10 meter, uitvoering onder andere zeggen een watertank tot 635 liter, 6 zonnepanelen op het dak die goed zijn voor 1,65 kW, twee reservewielen, diepvries van 100 liter, airco en meer. Het is zonder problemen mogelijk om 90 dagen lang compleet onafhankelijk te zijn. Door de aanwezige extra brandstoftanks heeft het voertuig een actieradius van 2500 kilometer en meer. Deze afmeting is optimaal geschikt voor 4 personen, een gezin met twee kinderen bijvoorbeeld. De inrichting is hier op afgestemd.
BlissCampingtrend7
De joekels van Bliss zijn vooral indrukwekkend om te zien. De mogelijkheden zijn bijna zonder grenzen. Kijk op onderstaande site voor alle informatie en veel foto’s en video’s. De kans is groot dat je, net als wij, eerst en vooral even blijft steken in wauw.
www.blissmobil.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!