Black Friday korting

WVTTK

Black Friday, in goed Nederlands: zwarte vrijdag, een soort “koopjesdag”. Niet alleen voordelige pannenlappen of kerstmutsen. Het kan net zo goed een camping, kampeerstoel of caravan zijn met korting. Toch even kijken misschien?

Black Friday korting

Zwarte Vrijdag is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Op die vrijdag hebben de meeste mensen een vrije dag. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te lokken, hebben veel winkels speciale aanbiedingen. Dat kan ook de kampeerder geld schelen.

Kampeerartikelen en caravans

Zo is er bij Klein caravans in Nieuwerkerk aan de IJssel een heuse Black Friday Sale. En wel op 23, 24 en 25 november. Scherpe prijzen tijdens de uitverkoop van diverse artikelen uit de kampeershop, zoals kampeermeubilair. De korting kan oplopen tot 50%. Ook superaanbiedingen op de laatste 2017 modellen van Dethleffs, Hobby en Fendt caravans. Alleen tijdens deze drie dagen gelden speciale actieprijzen en op is ook echt op. Vrijdag en zaterdag van 9 tot 17 uur en op zondag van 10 tot 16 uur. Kijk voor meer informatie op de site van Klein Caravans.
Black Friday

Campings

Nog op zoek naar een camping voor volgend jaar? Boek tussen 24 en 27 november een stacaravan bij Eurocamp en profiteer van de Black Friday en Cyber Monday korting. Dat scheelt gewoon 40% voor een vakantie in april, mei of juni. Je kunt op de site van Eurocamp kiezen uit 47 verschillende campings. Maar ook hier is er een limiet aan het aantal beschikbare plekken. Naar de site.

En meer

Een huisje huren op een vakantiepark, een vliegticket of een hotelkamer? Even googelen en de kortingsacties vliegen je om je oren. We zouden er nietĀ  voor in de rij gaan staan. Maar als je toch alĀ  van plan was om iets te boeken of te kopen is het eigenlijk ook zonde om de extra korting te laten schieten.
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant

Meest gelezen